Ümit Özat'tan tezahürat tepkisi: Ayı asil bir hayvandır!

06.02.2018 - 22:53 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 22:53

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında iç sahada Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat'ın açıklamalarının videosu

 

 

Özat'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Zaman zaman bizim gibi takımlar için ligin önemli olduğunu söylüyoruz ama bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. İlk 10-15 dakikalık bölümde 2-3 net atağımız var. Bu ülke her hafta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın hatalı pozisyonların tartışıldığı bir ülke olmalı. Golde net bir faul var. Vida'nın Ahmet'e hamlesi var. 3 gün Fenerbahçe maçındaki hatalar tartışıldı. Ben antrenörlük hayatımda Özgür Yankaya'yla son 5 maçımı kazanmadım, insanlar hata yapabilir. Bir maç kaybettim ama 3 oyuncu kazandım. Kaleci Taha, Rahmetullah ve Mert. Mert'i zaten ben A Takıma almıştım.

Şekil gelir geçer, geçmişte de Brad Pitt değildik!

Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Bulaşılacak bir adam olmadığımın herkes farkında olmalı. Taraftarlar; 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağrıyor 5 dakika sonra 'Ayı Ümit' diye bağırıyorlar. Yakışıyor mu yani şimdi? Bu arada ayı da asil bir hayvandır. Kilo alıp vermek herkesin başına gelebilecek bir şey. Şekil gelir geçer, geçmişte de Brad Pitt değildik! Büyük camialarla bizim karşı karşıya gelmemiz söz konusu değil. Bulaşılmayacak bir adam olduğunu bilmelerini isterim.

Ümit Özat'ın basın toplantısı

Basın toplantısında da görüşlerini dile getiren ve Beşiktaş'ı tebrik eden Özat, "Yediğimiz golde verilmeyen net bir faul var, bu da direncimizi kırdı. Bir maç kaybettik ama Rahmetullah Berişbek, Mert Çetin ve Taha Demirtaş gibi 3 genç oyuncu kazandık. Türk futboluna ve kulübümüze yeni oyuncular kazandırdık." yorumunu yaptı.

Yarından itibaren ligde oynayacakları karşılaşmaya odaklanacaklarını vurgulayan Özat, "Gençlerbirliği tribünlerinin her maç en az bu kadar dolu olması lazım. Ankara'da üvey evlat muamelesi görmek kabul edilebilir bir şey değil. İkinci gelişimden sonra yapılan takviyelerle iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bu maçta skorun önemi yoktu, böyle maçlar gelişeceğiniz maçlardır. Taraftarları oyuncularımın yanında görmek istiyorum çünkü bir tane Gençlerbirliği var. Gençlerbirliği, Süper Lig'de olmak zorundadır, bu da taraftarsız olmaz. Bu anlamda onlara teşekkür ediyorum. İç sahada oynayacağımız iki lig maçında en az 4 puan almalıyız." ifadelerini kullandı.

Ümit Özat, Şenol Güneş ile yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise "Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj masasını istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım." şeklinde cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler