Ümraniyespor, Jesus'u hedef aldı: Dedeye sahip çıkın!

Cüneyt Muharremoğlu
20.01.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 09:32

Türkiye'de yaptıkları ve net açıklamalarıyla birçok kişinin takdirini kazanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ümraniyespor tarafından hedef alındı.

Ümraniyespor, Jesus'u hedef aldı: Dedeye sahip çıkın!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son sırasında bulunan Ümraniyespor pazartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi Ümraniyespor ile Fenerbahçe arasında saha polemiği yaşanıyor.

Karagümrük maçıyla Ümraniye Şehir Stadı açıldı

Ümraniyespor maçlarını  Ümraniye Şehir Stadyumu'nda oynuyor. Kale arkası boşluk olan stada  portatif tribün yapıldı. Tadilat nedeniyle Ümraniyespor, 11 haftadaki  Karagümrük maçına kadar başka sahalarda iç saha maçlarını yaptı.

Rüzgar nedeniyle Ümraniye -Trabzonspor maçında zor anlar

3513 seyirci kapasitesine sahip stat İstanbul'da etkili olan lodosa karşı açık durumda. Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor maçında düzgür nedeniyle futbolcular güç anlar yaşandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Haji Wright'ı o takım kapıyor
Habere Git

Korner direği yerinden çıktı

Hatta korner direkleri rüzgar yüzünden yerinden çıktı. Ümraniyespor- Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk, bu yüzden oyunu durdurmak zorunda kaldı.

Jesus'tan Ümraniyespor maçı açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamada Ümraniye Şehir Stadı'nın durumuna değindi.

"Ümraniye Stadı'nda maç yapılmamalı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü,  "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı. Bu tarz maçlar canlı yayınlanıyor Avrupa'da, orada maç oynanmamalı" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray istiyordu! Fenerbahçe genç stoperi transfer etti
Habere Git

Ümraniyespor'dan Jesus'un yaşına gönderme!

Bu açıklamanın ardından Ümraniyespor resmi hesabından 68 yaşındaki Jorge Jesus'un yaşına gönderme yapılarak "Dedeye sahip çıkın" başlıklı bir video paylaşıldı. Paylaşımda Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı lacivert kalpler kullanıldı.

Fenerbahçe taraftarı: Siz kendinize sahip çıkın

Ümraniyespor'un paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekti. Ümraniyespor'un ligin son sırasında bulunduğuna dikkat çeken taraftarlar sosyal medyada "Siz önce kendinize sahip çıkın" paylaşımı yaptı. Ümraniyespor'da başkanlığı Tarık Aksar yürütüyor. Ligin ilk yarısında Kadiköy'de oynanan Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı 3-3 berabere sona ermişti.

Senin için hazırladığımız haberler