Ümraniyespor'da Mustafa Er, Ankaragücü Mağlubiyeti Sonrası Küme Düşme Açıklaması

Orhan Gülek
21.05.2023 - 19:12 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 19:15

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olarak küme düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'da Mustafa Er, maç sonu konuştu.

Ümraniyespor'da Mustafa Er, Ankaragücü Mağlubiyeti Sonrası Küme Düşme Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor’da teknik direktör Mustafa Er, bitime 3 hafta kala küme düştükleri için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

"Mücadele etmeden kaybetmek üzücü"

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Er, “Son derece üzgünüz. Maalesef bize yakışmayacak oyunla bitirdik. Mücadele etmeden kaybetmek üzücü. Bunu kabullenemiyorum. Oyuncu grubunun tamamını bunun içine katamadık. Düşmemek için oynayan takım böyle mücadele edemez.” ifadelerini kullandı.

"Sakatım deyip oynamayanlar oldu"

Göreve geldikleri günden bu yana takımdaki bazı sıkıntıları çözemediklerini vurgulayan Mustafa Er, “Burada herkesi inandırmak gerekiyor. Bu süreçte sözleşmesini feshedip giden ya da sakatım deyip oynamayanlar oldu. Belki üst üste 2 galibiyeti çıkarabilseydik… Maalesef olmadı. Camiadan özür diliyoruz. Bu şekilde olmamalıydı. Mücadele etmeden ve direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Çok üzgünüz. Bundan sonraki süreci hep beraber takip edeceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

İlgini Çekebilir
Kredisi bitti, Ümraniyespor Süper Lig'den düştü
Habere Git

İlk senede hüsran

Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Ümraniyespor, yalnızca 1 yıl en üst ligde kalabildi. Ümraniyespor, önümüzdeki sezon yeniden TFF 1. Lig'de mücadele edecek.

Ankaragücü nefes aldı

Bu maçla birlikte Ümraniyespor 27 puanda kaldı ve Süper Lig'e veda etti. Puanını 39'a yükselten Ankaragücü, ateş hattından uzaklaşıp orta sıralara geldi.

Senin için hazırladığımız haberler