Ümraniyespor'da Recep Uçar, MKE Ankaragücü maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
27.12.2022 - 21:04 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 21:12

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftasında konuk olduğu Ankaragücü’nü 2-1 mağlup eden Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Ümraniyespor'da Recep Uçar, MKE Ankaragücü maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Ümraniyespor, MKE Ankaragücü'nü deplasmanda Daniel Avounou'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Ankaragücü'nün tek golünü ise Ghayas Zahid kaydetti.

Karşılaşma sonrası Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

"Planlarımızı yapıp hazırlanmıştık"

Son 6 haftadır kaybetmeyen bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Uçar, “Ankara deplasmanları genelde hep zor olur. Maçtan önce de belirttiğim gibi Ankaragücü hem oyuncu kalitesi hem de oyun kalitesi olan bir takım. Özellikle Ömer Hoca ve ekibinin gelmesiyle daha güçlü bir oyun oynuyorlar. Bu doğrultuda planlarımızı yapıp hazırlanmıştık." dedi.

"Oyundan vazgeçmedik"

Takımın konsantrasyonuna dikkat çeken Uçar, "Kısaca özetlersem 2’inci dakika da bize yakışmayacak bir şekilde kenar ortasıyla gelen bir gol ile 1-0 mağlup başladığımız maç oldu. Böyle bir seyirci önünde, kaliteli bir Ankara takımına karşı dağılmamak, devam etmek bizim adımıza güzeldi. Sonrasında da oyundan vazgeçmedik, kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık ve neticesinde de bir hücum opsiyonunda bulduğumuz gol bize eşitliği getirdi” diye konuştu.

"Daha iyi oynadık"

Galip gelmelerine rağmen çok pozisyon verdiklerini belirten Uçar “İlk yarı 1-1 içeri girmek de bizim için kazanç ve şanstı. Neticesinde 2. yarıda gerekli uyarılar ve taktiksel düzeltmelerle bana göre daha iyi oynadık. Topun arkasındaydık ama yüzde 100 gol pozisyonu vermedik 2. yarı." dedi.

"Maalesef bunu puana yansıtamamıştık"

Ümraniyespor'un ligde hakettiği yerde olmadığını dile getiren Uçar, "Takım olarak zor günler geçiriyoruz. Ligin geçen 16 haftasında ilk defa bir deplasman galibiyeti alıyoruz. Bundan önce çok kazanmaya yaklaştığımız maçlar oldu bugün ortaya koyduğumuz maçlardan çok farklı oyunlar ortaya koyup maalesef bunu puana yansıtamamıştık” ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor, ikinci kez kazandı

Bu sonuçla Ümraniye ligdeki ikinci zaferini 16. haftada yaşadı ve puanını 10'a yükseltti. Ankaragücü'nde ise 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi ve 16 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler