Ümraniyespor, Trabzonspor maçından sonra hakeme tepki verdi

03.09.2022 - 00:53 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 00:59

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a kendi sahasında 1-0 mağlup olan Ümraniyespor, üst üstte VAR'a tepki veren paylaşımlarda bulundu. Detaylar...

Ümraniyespor, Trabzonspor maçından sonra hakeme tepki verdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de tek beraberlik alan ve geri kalan 4 karşılaşmalarda 1-0 skoruyla mağlup olan Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor, VAR'a tepki gösterdi. Detaylar...

''Emeklerimize yazık''

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, Trabzonspor maçından sonra açıklama yaptı. Aksar, "Kime VAR?! Süper Lig'de oynadığımız 5. haftaya kadar Ümraniyespor lehine tek bir pozisyon için VAR kontrolü yapılmadı. Emeklerimize yazık." ifadelerini kullandı.

''Penaltı verilmesi gerekiyordu''

Yayıncı kuruluşa yorum yapan eski hakemler Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Lale Orta hem 8. dakikada Umut Nayır'ın yüzüne gelen darbede hem de 45. dakikada Gherorge'nin Dorukhan Toköz'le girdiği mücadelede penaltı verilmesi gerektiğini söyledi. Yorumcular, hakem Arda Kardeşler'in VAR'da görevli Özgür Yankaya tarafımdan ekrana çağrılması gerektiğini vurguladı.

Ümraniyespor'dan tepki

Ümraniyespor, sosyal medya hesabından üst üstte paylaşımlarda bulundu. İstanbul ekibi ''5. hafta itibariyle potansiyel Ümraniyespor lehine VAR kontrolü sayısı: 0 (SIFIR)'' paylaşımı yaparak hakemlere tepki verdi. İşte Ümraniyespor'un paylaşımları:

Senin için hazırladığımız haberler