Ümraniyespor’dan Fenerbahçe maçı öncesi tepki: ‘Cezalandırıyoruz’

13.01.2019 - 15:06 | Son Güncellenme: 13.01.2019 - 18:06

Ümraniyespor’dan Fenerbahçe maçı öncesi tepki: ‘Cezalandırıyoruz’

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ümraniyespor’da teknik direktör Ahmet Taşyürek karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

"Cezalandırılıyoruz"

"Fenerbahçe ile rakip olmak bizim için mutluluk verici. Camia olarak çok üzgünüz. Böyle bir maçı kendi sahamızda oynayamayacağız. Galatasaray, Keçiören maçını suni çimde ve gündüz oynadı. 11 günde 4 maç oynayacağız. Kupada ev sahibi olduğumuz maçı da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayarak cezalandırılıyoruz.”

"Fenerbahçe'nin ana hedefi kupa"

“Fenerbahçe’nin şu andaki durumu lig için değerlendirdiğinde avantaj fakat Fenerbahçe'nin ana hedefi kupa. Bunun için bizim için çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe, Ersun Yanal ile başarıya ulaşacaktır”

"Ligde hedefimiz Play-Off"

“Aron, Burak Öğür ve Emircan Keskin sezon sonuna kadar bizimle birlikte olacak. Bizim bir hedefimiz var. İlk hafta rakiplerimiz birbiriyle oynuyor. Bizim ilk 3 haftadaki performansımız etkileyecektir. Ligde ilk hedefimiz Play -Off”

Senin için hazırladığımız haberler