Ümraniyespor'un parolası: 24! Recep Uçar anlattı...

14.03.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 16:24

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, 1-0 kazandıkları Tuzlaspor maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Ümraniyespor'un kalan 8 haftadaki planı ne? İşte Recep Uçar'ın açıklamaları...

Ümraniyespor'un parolası: 24! Recep Uçar anlattı...

TFF 1. Lig’in 26. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Recep Uçar kalan tüm maçları kazanmak istediklerini ifade etti. 

Recep Uçar: "24 puana talibiz"

Deneyimli teknik adam, Tuzlaspor müsabakasını kazandıkları için mutlu olduklarının altını çizdi ve umutlu kounuştu. Uçar, “İyi oyun neticesinde kazanmak bizim adımıza mutluluk verici. İlk 10 dakika dışında oyuna hakimlik bakımından oyunu kuran ve topa sahip olan takımdık. İkinci yarı da böyle deva metti. 75’te duran toptan 1-0’ı bularak, kazandık. Bizim için anlam ifade eden bir 3 puan aldık. Oyuncularımın yapmak istediklerini yapmaları sevindirici. Kalan 8 maç ve 24 puan var. 24 puanın 24’üne de talibiz. Sezonu en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bunu bu oyuncu grubunun hak ettiğini düşünüyorum. Bu sezonu en iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler