"Santrforumuz 2 haftadır penaltı yaptırıyor. Bu çok manidar"

18.10.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 10:04

Ümraniyespor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, 2-1 mağlup oldukları Ankara Keçiörengücü maçının ardından santrforunun performansına dikkat çekti. Peki Sait Karafırtınalar, 2 haftadır penaltı yaptıran Zivkovic için neler söyledi? Deneyimli teknik adam bu durum için 'manidar' ifadesini kullandı.

"Santrforumuz 2 haftadır penaltı yaptırıyor. Bu çok manidar"

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor öne geçtiği maçta Ankara Keçiörengücü'ne 2-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Ümraniyespor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"2 haftadır santrforum 2 tane penaltı yaptırıyor"

Karafırtınalar, santrforunun 2 haftadır penaltı yaptırdığına dikkat çekti. Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, "2 haftadır öne geçtiğimiz maçlarda reaksiyon veremedik. Bir maç berabere bitti, diğerinde mağlup olduk. Öne geçebilecek yaratıcılığımız var. Önde topu tutamadık. Böyle olmasını istemezdik.

2 haftadır santrforum 2 tane penaltı yaptırıyor. Çok manidar bir durum. Bununla ilgili çalışma yapacağız. Ön tarafta top tutamadığında arka tarafın çok fazla dayanma şansı yok" şeklinde konuştu.

Ümraniyespor'un penaltı yaptıran santrforu

İstanbul'un ekibinin sezon başında kadrosuna kattığı Ante Zivkovic, son 2 maçta da penaltı yaptırdı. Eskişehirspor maçında yapılan penaltıdan Onur Bayramoğlu yararlanamazken; Ankara Keçiörengücü maçında Süleyman Olgun hata yapmadı.

Zivkovic'in Ümraniyespor performansı

27 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon İstanbul ekibiyle 5 lig maçına çıkarken henüz gol atamadı. Zivkovic'in 2 asistle takımına katkı sağladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler