Trabzonsporlu Umut Bozok, Samsunspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
22.12.2022 - 00:45 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:57

Ziraat Türkiye Kupası 5. turda Samsuspor'a Trabzonspor'un açılış golünü atan Umut Bozok, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Bozok, Fenerbahçe maçında da değindi.

Trabzonsporlu Umut Bozok, Samsunspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Bordo-Mavililer adına ilk golü atan Umut Bozok ise maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte Bozok'un açıklamaları ve detaylar...

''Önemli ama final değil''

Fenerbahçe maçının önemli olduğu ama final maçı olmadığını söyleyen Umut Bozok, "Cumartesi günü oynayacağımız maç camiamız ve bizim için çok önemli ama bence bir final müsabakası değil çünkü önümüzde çok maç var. Taraftarımızın önünde çok iyi mücadele etmemiz lazım. Zor bir takıma karşı oynayacağız, tabi ki her maç olduğu gibi bu maçta da hedefimiz 3 puan. İnşallah 3 puan alıp devam ederiz" dedi.

''Daha iyi çalışmamız gerekiyor''

Dünya Kupası arasında Antalya kampına değinen Umut Bozok, "Kamp döneminde hocamızla konuştuk. Takım halinde presi çok iyi yapmamız gerektiği noktasında fikirler ortaya çıktı. Hazırlık maçlarını da bu anlamda iyi geçirdik. Böyle devam etmemiz lazım. Cumartesi günü Fenerbahçe karşısında da bunu çok daha iyi yapmamız lazım. Daha iyi çalışmamız lazım" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fırtına, derbi öncesi gövde gösterisi yaptı!
Habere Git

''Taraftara ihtiyacımız var''

Fenerbahçe ile oynayacakları maçta taraftara ihtiyaçları olduklarını söyleyen Bozok, "Taraftarımızın coşkusu olursa bizim için daha kolay geçen bir maç olabilir. Ama tabi ki çok zor bir maç" ifadelerini kullandı.

Açılış golünü attı

Trabzonspor'un Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada Umut Bozok, takımının ilk golünü atan isim oldu. Maçın 9. dakikasında Naci'nin pasıyla ceza sahası sol çaprazına inen Bakasetas'ın kale sahası içine yerden pasını iyi takip eden Umut Bozok, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

5 gole katkı sağladı

Trabzonspor'un sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği gol kralı Umut Bozok, Bordo-Mavililerle çıktığı 15 karşılaşmdaa 5 gole katkı sağlamayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 1 maçta 1 gol 1 asist yapan Umut Bozok, Süper Lig'de ise 9 karşılaşmada görev aldı ve 2 gol atma başarısı gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Samsun maçına damga vurdu! 19'luk yetenek Fırtına gibi başladı
Habere Git

Trabzonspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde 5 karşılaşmada görev alan Milli oyuncu Umut Bozok, 1 gol atarken 1 asist yapma başarı elde etti. 

Rakip Fenerbahçe

Dünya Kupası arasından sonra başlayan Süper Lig'de Trabzonspor kendi sahasında 15. haftada Fenerbahçe'yi konuk edecek. 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan maç 19.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşmanın canlı yayını ise beIN Sport üzerinden olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler