Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok transferde Galatasaray'ı bekliyor

21.04.2022 - 13:56 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 14:12

Sami Uğurlu yönetiminde yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Kasımpaşa'da golcü futbolcu Umut Bozok transferin en gözde isimlerinden biri durumunda. Yıldız futbolcu transferde Süper Lig devini bekliyor.

Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok transferde Galatasaray'ı bekliyor

Süper Lig'de takımın başına Sami Uğurlu geçtikten sonra büyük bir çıkış yakalayan Kasımpaşa'nın bu sezonki başarısında 15 gol ve 8 asistlik performansıyla Umut Bozok baş rolü oynayan isim oldu.

25 yaşındaki Umut Bozok, Sezon başında Fransız ekibi Lorient'ten transfer olduğu Kasımpaşa da gösterdiği performansla Süper Lig devlerini peşine taktı. 

Umut Bozok'un gözü Galatasaray'da

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği golco futbolcunun gönlünde yatan takım ise Galatasaray. 25 yaşındaki golcü transferinde Galatasaray'ın durumuna göre yol haritası belirleyecek. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söylemekten çekinmeyen Umut Bozok'un gözü de sarı kırmızılı kulüpteki başkanlık seçiminde...

İlgini Çekebilir
İşte Kasımpaşa'nın Umut Bozok için istediği bonservis
Habere Git

Burak Elmas'a 'evet' demişti

Attığı  15 golle krallık yarışında da iddialı hale gelen Bozok, Başkan Burak Elmas'la prensip anlaşmasına varmış ve gelecek sezon Galatasaray forması giymeye 'evet' demişti.

Öztürk ve Hamamcıoğlu'ndan bizi bekle mesajı

Öte yandan hem Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün, hem de Metin Öztürk'ün Florya lideri Levent Nazifoğlu'nun Bozok'un menajerine, "Bizi bekleyin" mesajı gönderdi. Bu mesajlar oyuncuyu mutlu etti.

Senin için hazırladığımız haberler