Umut Bozok Türkiye'ye transfer olacak mı? Flaş sözler...

14.05.2018 - 18:46 | Son Güncellenme: 14.05.2018 - 18:46

Umut Bozok Türkiye'ye transfer olacak mı? Flaş sözler...

Umut Bozok, Türkiye'ye transfer olacak mı? Fransa 2. Ligi'nde gol kralı olan ve takımı Nimes ile 1. Lig'e çıkan Umut; hakkındaki iddialar, Galatasaray ve Gomis ile ilgili beIN SPORTS'a konuştu.

Umut Bozok'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Türkiye Ümit Milli Takımı yorumu

"Bu konunun detaylıca konuşulması için bugün iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Eski antrenörümüz beni Türkiye Ümit Milli Takım kadrosuna alıyordu. Yeni antrenörümüz ise listesindeki diğer oyuncuları kadroya alıyor. Bu onun tercihi, Bunu kabulleniyorum ve çalışmaya devam ederek gelecekte kadroya seçilmek istiyorum. Milli takımdan kimse iletişime geçmedi. Kimseyle konuşmadım. Son zamanlarda yerni antrenörümüzle hiç konuşmadım. 

Umut Bozok, Türkiye'ye transfer olacak mı?

Açıkçası Türkiye'nin şu anda benim için ideal yer olduğunu düşünmüyorum. Türkiye Ligi'nde oynayan arkadaşlarımla konuştuğumda, son yıllarda gelişim olduğunu ve çok ilgi çekici bir lig olduğunu söylüyorlar. Baktığımızda oraya giden birçok Fransız görüyoruz. Menez, Nasri, Gomis gibi isimler geçen yaz Türkiye'ye transfer oldu. Ancak her sene güçlenen bir lig olmasına rağmen, benim için uygun bir yer olduğunu düşünmüyorum. 

Umut Bozok: Galatasaray fanatiğiyim

Doğduğumdan beri uzun yılalrdır Galatasaray fanatiği olduğumu söyleyebilirim. Elimdemn geldiğince tüm sene detsekliyorum. Bu sezon iyi gidiyorlar. Fenerbahçe ve Başakşehir'in üç puan önünde zirvedeler. Umarım son maçlarını kazanıp şampiyonlar olurlar ve ben çok sevinirim.

Gomis sözleri

Gomis'in Fransa Milli Takımı'na çağrılmasıyla ilgili kararı verecek kişi Didier Deschamps ve teknik ekibi. Türkiye'de çok güzel ve onun için harika bir sezon geçirdi. Galatasaray gibi bir kulüpte yaptıkları olağanüstü.    

AJANSSPOR - KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler