Umut Bozok yaptıklarına inanamıyor: 'Belki de kulüp tarihine geçeceğim'

03.12.2017 - 18:15 | Son Güncellenme: 03.12.2017 - 18:15

Umut Bozok yaptıklarına inanamıyor: 'Belki de kulüp tarihine geçeceğim'

Piyanoyla kulakların pasını sildi!

Umut Bozok röportajın son bölümünde ise şehrin göbeğinde piyano resitali verdi. Resitalin ardındna bazı taraftarlar onun adına tezahürat yaparken bir kişi, “Ellerin de ayakların gibi çabukmuş" dedi. 

Umut Bozok bu sezon Ligue 2 ekiplerinden Nimes ile harikalar yaratıyor. Fransız TF1 kanalında yayınlanan Telefoot programı da bu performansa kayıtsız kalamadı ve ümit milli futbolcuyla özel bir röportaj gerçekleştirdi. 

Öğrencilik yılları ve piyano geçmişi!

"Her zaman okulu sevdim. Çalışkan bir öğrenciydim. Piyanoyu da çok seviyorum, bir hocam tavsiye etmişti. Futbolu da yavaş yavaş kalitemi görmeye başladıkça sevdim."

Çocuklara tavsiyeler!

21 yaşındaki golcü röportajın ilk bölümünde Nimes takımının altyapısını ziyaret etti ve burada çocuklara hitap etti: "Çalışmaya devam etmek güzel. Ama önce okul sonra top. Eğer okulda işler yolunda giderse futbolda da gidecektir. Öğretmenleriniz ve antrenörlerinizi iyi dinleyin."

Umut Bozok futbolculuk sonra teknik direktörlüğü düşündüğünü söylerken, şu anda yaşadığı duyguları da paylaştı: "Uzun bir futbol hayatım olsun istiyorum ama sonrasında teknik direktör olabilirim. Altyapıdayken birkaç yerel takımı çalıştırmıştım. Şu anda kendimi biraz geri çekip olayları dışarıdan bakmaya çalışıyorum ama ligde 3 kez hat-trick yapmak inanılmaz. Belki de kulüp tarihine geçeceğim. Tek başıma bir hiçim. Takım arkadaşlarım bana çok destek veriyor."

Bu sezon 3 maçta hat-trick yapan genç oyuncunun ligde toplam 13 golü bulunuyor.

Umut Bozok kimdir?

Bu sezon adı Galatasaray ile de anılan Umut Bozok, Metz altyapısında görev aldıktan sonra 2016'da GS Consolat'a transfer olmuş ve bu sezon başında da Nimes'in yolunu tutmuştu. 

1.78 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor. Fransa doğumlu olan Umut, U17, U18 ve U21 milli takımlarımızda da görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler