Umut Bozok'tan Fransa Milli Takımı'na açık kapı!

18.12.2017 - 18:00 | Son Güncellenme: 18.12.2017 - 18:00

Umut Bozok'tan Fransa Milli Takımı'na açık kapı!

"Türkiye'de Galatasaray."

Bu sezon Fransa Ligue 2 ekiplerinden Nimes'te gösterdiği performansla göz dolduran, Ümit Milli Takımı'nın başarılı golcüsü Umut Bozok, Fransa'da BeIN SPORTS stüdyolarına yaptığı açıklamada Türkiye'de Galatasaray'ı tuttuğunu söyledi.

"Sezonu Nimes'te tamamlayacağım."

Ocak ayında herhangi bir takıma transfer olmayı düşünmediğini belirten Bozok, Fransız televizyonuna "Şu anda kendimi kişisel olarak geliştirmek ve saha içinde yaptığım iyi şeyleri devam ettirmek için sezon sonuna kadar çok çalışmakla meşgulüm. İlk sezonumdaki başarılı performansımı sürdürmeyi umuyorum." diye konuştu.

Önceliğinin Nimes kulübünün büyümesi için çalışmak olduğunu söyleyen futbolcu, ilerisi için net konuşmayı tercih etmedi.

"Lyon'un gençlere kadrosunda yer vermesini ve paraya sahip olmalarına rağmen onlara oynama hayali kurdurmaları harika bir şey. Bu özelliklerini her zaman övüyorum."

Fransa Milli Takımı'na açık kapı!

Fransız spikerin "Varsayalım ki birkaç hafta, ay veya yıl sonra Didier Deschamps kendisini etkilediğini söyleyip seni çağırdı. Ne yaparsın?" sorusuna genç yıldız, gülerek  "Düşünürüm, bayağı düşünürüm." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler