Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bozok'tan Maxi Gomez'e teşekkür

Orhan Gülek
03.10.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 16:18

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bozok, Kayserispor maçında kendisine asist yapan Maxi Gomez'e teşekkür ederek takımın son durumu hakkında açıklamada bulundu

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bozok'tan Maxi Gomez'e teşekkür

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un transfer döneminin son günlerinde Fransa'nın Lorient Kulubünden kadrosuna kattığı golcü oyuncu Umut Bozok, yeni takımına da katkı vermeye başladı. Bordo-mavili takımda fazla süre alamamasına rağmen 4 lig maçında 2 gol atan oyuncu, Kayserispor maçında attığı gol sonrası takımla birlikte sevinmenin kendisini mutlu ettiğini vurguladı.

"İnşallah bende önümüzdeki maçta ona yaparım"

Kayserispor maçı sonrası Trabzon'a dönüş yolunda, takım uçağında kulüp medyasına röportaj veren Umut Bozok, "Çok mutluyum. Maalesef golden sonra üzücü bir olay oldu ama golden sonra bütün takımla birlikte sevinmek benim için çok önemliydi. Takım halinde sevindik. Gomez'e çok teşekkür ediyorum çok iyi bir asist yaptı. İnşallah bende önümüzdeki maçta ona yaparım. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Gomez: "İşin doğrusu gerçekten çok zor bir maç oldu"

Umut Bozok'a gol pasını veren Gomez, çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Çalışma ve özveri ile geri dönüşü yapabildiğimiz bir maç oldu. Bence takım harika bir iş çıkardı. Takım arkadaşlarıma minnettarım. Belki asisti ben yaptım ama takım olarak hepimiz harika bir iş çıkardık. Büyük çaba gösterip üç puan aldık. Tabiki taraftarlarımıza da minnettarız. Bizim en güçlü yanımız oldular. Sürekli destek verdiler. Bundan dolayıda çok mutluyuz" dedi.

Bakasetas ise Umut'un çok fantastik bir gol attığını belirterek, "Umut topu kontrol ettiğinde golü atacağından yüzde yüz emindim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler