Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası Umut Bozuk'tan Milli Takım açıklaması

Orhan Gülek
19.03.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 16:21

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa’da Umut Bozuk, maç sonu Milli Takım'a seçilmesiyle ilgilli konuştu.

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı sonrası Umut Bozuk'tan Milli Takım açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'in 30. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Konuk ekip Kasımpaşa ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında bulduğu iki golle rakibini mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Konuk ekibin gollerini, 71. dakikada Muleka ve 74. dakikada Ahmet Engin kaydetti. Bu sonucun ardından Kasımpaşa 38 puana yükselirken ligin dibine demir atan Yeni Malatyaspor 20 puanda kaldı.

Kasımpaşa'da bu sezon 14 gol ve 6 asistle oynayan ve A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından aday kadroya davet edilen Umut Bozok, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"3 maç peş peşe aldık"

Yeni Malatyaspor galibiyetiyle kazanma serisini 3 maça çıkardıklarını söyleyen Bozok "Maça çok düşük tempoda başladık ama galibiyet bizim için önemliydi. 3 maç peş peşe aldık." dedi.

Süper Lig'deki gol krallığı yarışında ise 2. sırada bulunurken, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen 27 kişilik kadroda yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Bozok, şöyle konuştu:

 

"İlk önce inanamadım"

 

"Aslında diyecek bir şey yok. Çok çok mutluyuz. Ailecek çok mutluyuz. Diyecek bir şey yok, ilk önce inanamadım. Ben büyük kadroda, 45 kişilik kadroda olduğumu biliyordum ama son kadroda olduğumu yeni öğrendim. Çok mutluyum gerçekten. Ailem için çok önemliydi. Şimdi Portekiz maçı var, hayırlısı olsun.""

Senin için hazırladığımız haberler