Son Dakika | Umut Bulut, Rıza Çalımbay'ın Yardımcısı Oldu

Ali Bozkurt
23.07.2024 - 15:47 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 15:49

Son dakika transfer haberi: Ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen ve uzun yıllar Süper Lig'de top koşturan Umut Bulut kariyerini noktaladı. Umut Bulut'un yeni adresi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Umut Bulut, Rıza Çalımbay'ın Yardımcısı Oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ve Trabzonspor'un eski golcüsü Umut Bulut futbol kariyerine nokta koydu. Ülkemizde uzun yıllar Süper Lig'de forma giyen Umut son olarak Sarıyer'de görev aldı. Aktif futbol yaşamına son veren Umut Bulut'un yeni adresi belli oldu.

Rıza Çalımbay açıkladı: Umut Bulut bizimle birlikte

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Umut Bulut futbol hayatını noktaladı. Umut için yeni bir dönem başlıyor. Umut Bulut ekibimize dahil oldu. Artık bizimle birlikte. Umut için ve bizim için hayırlısı olsun" dedi.

"İstiklâl'i reddettim"

"Yeni sezon öncesinde gelen teklifler var mı?" soruna ise Çalımbay, "İran'ın BFV İstiklâl takımından teklif aldım. Ancak bu teklifi nazik bir dille kabul etmedim. Yeni sezonda çalışmak istiyorum. Yaz transfer döneminde menajerler aracılığıyla Suudi Arabistan'dan teklif aldım ancak süreç olumlu gelişmedi" cevabını verdi.

Umut Bulut, Süper Lig'de rekor kırdı

Süper Lig'de Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor formaları giyen Umut Bulut, 515 maça çıktı ve 163 kez rakip fileleri havalandırdı.

Umut, çıktığı 515 karşılaşmayla Süper Lig tarihinde geçti ve en çok müsabakaya çıkan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler