Eyüpspor'da gol krallığına giden Umut Bulut'tan, Oğulcan Çağlayan'a büyük jest

14.02.2022 - 10:04 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 13:43

Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan Oğulcan Çağlayan'a yeni takımıyla çıktığı ilk maçta tecrübeli golcü Umut Bulut'tan büyük jest geldi. İşte detaylar...

Eyüpspor'da gol krallığına giden Umut Bulut'tan, Oğulcan Çağlayan'a büyük jest

TFF 1. Lig’de üst sıralarda yer alan ve önümüzdeki sezon Süper Lig’e yükselmek için mücadelesini sürdüren Eyüpspor’un devre arası transfer döneminde Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan ilk resmi maçına çıktı. 

25 yaşındaki futbolcu karşılaşmanın 55. dakikasında İstanbul Galatasaray'dan bir başka transferi olan Jesse Sekidika’nın yerine oyuna dahil olarak ilk kez eflatun sarılı formayı terletti.

Umut'tan Oğulcan'a jest! Bu sezon ilk kez...

TFF 1. Lig'de gol saysını 13'e yükselten ve gol krallığında zirvede olan 38 yaşındaki Umut Bulut, Bandırmaspor karşısında uzatma dakikalarında kazanılan penaltı atışını kendisi atmak yerine Oğulcan Çağlayan'a bıraktı. Umut'un büyük jesti sonrasında topun başına gelen Oğulcan Çağlayan 90+7'de Eyüpspor kariyerindeki ilk golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor, Bandırmaspor'u Umut Bulut ve Oğulcan Çağlayan'la geçti
Habere Git

Oğulcan bu sezon ilk kez... 

Oğulcan Çağlayan, Umut Bulut'un bu jestiyle birlikte bu sezonki ilk golünü de kaydemiş oldu. Oğulcan, Eyüpspor'a transfer olmadan önce ligin ilk yarısında Galatasaray'da 9 maçta forma giymiş ancak gol atma başarısını gösterememişti.

Umut Bulut'tan 687 maçta 220 gol

Kariyerinde çıktığı 687 maçta 220 gol kaydeden Umut Bulut, bu sezon Eyüpspor formasıyla çıktığı 21 maçta 13 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 38 yaşındaki futbolcu 23. haftası geride kalan TFF 1. Lig'de 13 golle krallık yarışında ilk sırada yer alıyor. Umut Bulut'u, 12'şer golle Menemenspor'dan Ahmet Sağat ve İstanbulspor'dan İbrahim Yılmaz takip ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler