Umut Meraş, Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı! İşte yeni takımı...

İsa Kethüda
01.07.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 17:04

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen sol bek oyuncusu Umut Meraş, siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar.

Umut Meraş, Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı! İşte yeni takımı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen sol bek oyuncusu Umut Meraş, siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını duyurdu.

"Elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım"

Sosyal medya hesaplarından bir veda mesajı yazan Meraş, "Değerli Beşiktaş Camiası,

Üç sezonda birlikte iki kupa kazandığımız Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için forma şansı bulduğum her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım.

"Beşiktaş için mücadele ettim"

Her zaman bulunduğum yerin ağırlığını bilerek karakterimden ödün vermeden dik duruş Beşiktaş için mücadele ettim. Başkanımız ve yönetimimize, teknik ekibimize, kıymetli takım arkadaşlarıma ve değerli kulüp çalışanlarımıza emekleri için çok teşekkür ederim.

"Hepiniz kalbimde olacaksınız"

Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösterem, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen büyük Beşiktaş taraftarlarına da en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım. Hepiniz kalbimde olacaksınız, sizleri seviyorum. En içten sevgi ve saygılarıml" ifadelerini kullandı. 

60 maç 2 asist

Beşiktaş ile 60 maça çıkan 28 yaşındaki sol bek oyuncu 2 asist kaydetti.

2 kupa kazandı

Milli futbolcu siyah-beyazlı takım ile 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Eyüpspor ile anlaştı

Öte yandan Beşiktaş'tan ayrılan Umut Meraş'ın yeni takımı belli oldu. Ajansspor'un bugünkü özel haberine göre Eyüpspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş ile 2 yıllık anlaşma sağladı. İlgili haberi okumak için tıklayın

Senin için hazırladığımız haberler