Umut Meraş Galatasaray'a mı transfer olacak? Başkan açıkladı...

21.08.2018 - 21:35 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 00:35

Umut Meraş Galatasaray'a mı transfer olacak? Başkan açıkladı...

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Umut Meraş'ın transfer iddialarına yanıt verdi. Başkan Necip Çarıkçı, "Bende medyada okudum Umut bizim alt yapıdan yetiştirdiğimiz bir oyuncu transferin başlamasıyla birlikte süper lig den takımlarla görüşmelerimiz oldu. Ama biz bu konuda bir anlaşma sağlayamadık verilen teklifler bizi memnun etmedi ve transferleri sonlandırmıştık." dedi.

Necip Çarıkçı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Böyle bir teklif bizi gururlandırır"

Ligin başlamasıyla birlikte oyuncumuz Umut Meraş da kendini maçlara verdi ve iki haftadır iyi oynuyor takıma katkı sağlıyor. İleride A Milli takımda oynayacak bir oyuncu kendisini saten süper lig de isteyen takımlarda proje kapsamında transfer edip büyük takımlara gönderme düşüncelerindeler ama ben burada Boluspor’ un menfaatini düşünürüm.

Sabah saatlerinde bir haber okudum, "Umut Meraş Galatasaray'da" diye ama bana ülkemizin güzide takımı Galatasaray'dan resmi bir teklif gelmedi. Gelirse bu bizi gururlandırır onurlandırır Umut Meraş bizim için çok önemli bir oyuncu şuanda iyi giden ve hedefi olan bir Boluspor da iyi maçlar çıkarıyor. Böyle bir teklif gelirse görüşürüz ama şuanda hiçbir Galatasaraylı yetkili ile görüşmedim biz Galatasaray’ın da Fenerbahçe'nin, Beşiktaş’ın ve diğer Süper Lig takımlarının Umut Meraş'ı almasını isteriz.

Bolusporluyuz

Senin için hazırladığımız haberler