Umut Meraş'ın bonservisi açıklandı! Trabzonspor...

Eren Tuncay
03.05.2021 - 10:52 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 13:00

Gelecek sezon için kadro hazırlıklarını yapan Trabzonspor, milli futbolcu Umut Meraş'ı transfer etmek istiyor. Fransız ekibi Le Havre ise oyuncunun bonservisini belirledi. İşte detaylar...

Umut Meraş'ın bonservisi açıklandı! Trabzonspor...

Gelecek sezon için kadrosuna sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'da hedef milli futbolcu Umut Meraş.

Fransa 2. Ligi'nde Le Havre takımında forma giyen Umut Meraş için bordo-mavililer harekete geçti.

Bonservisi belli oldu

Fanatik gazetesinin haberine göre Le Havre takımı, Umut Meraş'ın bonservisi için 3 milyon Euro talep ediyor. Öte yandan milli oyuncu da Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

Umut Meraş'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Fransa 2. Ligi'nde 29 maça çıkan Umut Meraş 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Bursaspor, Umut Meraş’tan para kazanabilir

Fransa’nın Le Havre Kulübü’nde forma giyen Umut Meraş’ın takımdan ayrılması halinde Bursaspor’un da kasasına para girecek. Yeşil-beyazlı kulüp, 2019’da 1.3 milyon Euro bonservis bedeli ile sattığı oyuncunun sözleşmesine sonraki satıştan yüzde 15 pay alma maddesi de koydurmuştu.

Bursaspor sonraki satıştan pay alacak

Umut Meraş’ın transfer olması durumunda Bursaspor da kasasına para koyacak. Yeşil-beyazlı kulüp, 2019 yılındaki satıştan 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransa’ya giden Umut Meraş’ın sözleşmesine sonraki satıştan yüzde 15 pay alma maddesi koydurmuştu. Eğer Umut Meraş 3 milyon Euro’ya (30 milyon TL) her hangi bir takıma transfer olması halinde Bursaspor Kulübü, 450 bin Euro (4 milyon 500 bin TL) kazanç sağlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler