Umut Nayir Beşiktaş'ta!

02.07.2018 - 14:59 | Son Güncellenme: 06.07.2018 - 04:16

Golcü transferini tamamlamaya çalışan Beşiktaş geçen sezon Ankaragücü forması giyen Umut Nayir ile prensip anlaşmasına vardı. Peki, Umut Nayir Beşiktaş'a mı transfer oldu? Peki, Umut Nayir kimdir, kaç yaşında? Genç futbolcu geçen sezon kaç gol attı? Son dakika transfer gelişmelerini sitemizde bulabilirsiniz...

Beşiktaş geçen sezon Ankaragücü forması giyen Umut Nayir ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş, Bayer Leverkusen'den Güven Yalçın ve Eskişehirspor'dan da Dorukhan Toköz'den sonra bir transferi daha noktaladı. (beIN SPORTS)

Genç futbolcu kampa katılacak

Beşiktaş'a transfer olan genç golcünün yakın zamanda kampa katılması bekleniyor.

A Spor'dan Hakan Gündoğar'ın paylaştığı bilgiye göre, Umut Nayir 11 temmuzda Avusturya kampına katılacak.

Mehmet Umut Nayır kimdir?

Mehmet Umut Nayır adını ilk olarak yine Ankaragücü formasıyla duyurmuştu. Daha sonra Osmanlıspor'a transfer olan Mehmet Uğur Nayır burada patlama yapamadı ve Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Yeni Malatyaspor'dan sonra Göztepe'nin yolunu tutan Mehmet Umut Nayır, burada harika bir sezon geçirdi ve Adis Jahovic ile birlikte takımının gol yükünü sırtladı.

Yılmaz Vural yönetiminde Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Mehmet Umut Nayır sene başında Osmanlıspor ile maçlara çıksa da daha sonra Ankaragücü'ne geri döndü. Burada yeniden kendini bulan Mehmet Umut Nayır attığı gollerle takımının Süper Lig'e çıkmasında büyük rol oynadı.

Cenk Tosun ve Enes Ünal'dan sonra Türk milli takımının forvet rotasyonunda yer alacak isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

28 Haziran 1993 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Mehmet Umut Nayir 1.91 boyunca santrafor olarak görev yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler