Giresunspor'da Hayrullah Bilazer, Umut Nayir ve Okan Kocuk Açıklama Yaptı

Akın Ungan
17.04.2022 - 22:45 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 23:01

Süper Lig'de Beşiktaş'ı ağırlayan Giresunspor maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından Hayrullah Bilazer, Umut Nayir ve Okan Kocuk açıklama yaptı.

Giresunspor'da Hayrullah Bilazer, Umut Nayir ve Okan Kocuk Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında GZT Giresunspor, Beşiktaş'ı evinde ağırladı. Zorlu maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Maçın ardından Giresunsporlu oyuncular açıklamalarda bulundu.

Hayrullah Bilazer: "Bugün puan almak iyiydi"

Maçın ardından açıklamada bulunan Hayrullah Bilazer şu ifadeleri kullandı: "Çok iyi mücadele ettik. Rakiplerimiz bu hafta puan aldı. Bugün puan almak iyiydi. Kazanmak istiyorduk, kazanabilirdik de. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Hafta içi maça iyi çalıştık. Puan almak zorundaydık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum."

Umut Nayir: "Her hafta bir iki oyuncu ayrılıyor"

Giresunspor'un golcü oyuncusu Umut Nayir ise şunları söyledi: "Çok fazla yüksek topa çıktık. Kramp girdi, devam edersem büyük bir şey olabilir diye düşündük ve devam etmedim. Çok ciddi bir şey yok diye umuyorum."

"İçinde bulunduğumuz durum sıkıntılı. Her hafta bir iki oyuncu ayrılıyor. Şu an puan olarak avantajlıyız gibi görünüyor. 40 puan barajı var derler. Bir galibiyetle daha garantileriz diye düşünüyorum."

Okan Kocuk: "Onları durdurmayı başardık"

Giresunspor'un başarılı kalecisi Okan Kocuk şöyle dedi: "Bugün çok güzel bir atmosfer vardı. Batshuayi vurdu, ben de çıkardım. Geldi beni kutladı. Futbol böyle güzel. Beşiktaş formdaydı. onları durdurmayı başardık. Birkaç tane pozisyon verdik ama gol olmadı. İkinci yarı da baskıyla karşılaştık ama puan aldık."

"1 puan aldığımız için mutluyuz. Her hafta bizim için çok önemli. Bir an önce puanları alıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bugünkü maç da önemliydi. Karagümrük maçını kazanarak matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler