Umut Nayir'den Transfer Açıklaması: Eyüpspor'a Döneceğim

Ali Bozkurt
03.06.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 21:46

Ümraniyespor’un küme düşmesine rağmen kariyerinin en golcü sezonunu geçiren Umut Nayir, kendisine henüz resmi bir transfer teklifinin gelmediğini açıkladı.

Umut Nayir'den Transfer Açıklaması: Eyüpspor'a Döneceğim

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’den düşen ilk takım olan Ümraniyespor’un golcüsü Umut Nayir, 1-0 kaybettikleri Giresunspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kariyerinin en golcü sezonunu geçirmesine karşın takımının küme düşmesini ‘ironik’ olarak tanımlayan başarılı futbolcu, “Kariyerimin en iyi sezonunu yaşayıp milli takıma kadar yükselmişken bu performansın belki takıma yeterince faydalı olamaması üzücü. Böyle bir sezon geçirdiğim için mutluyum ama ligde kalmayla taçlandıramadık. Ligden düşmüş bir takımın oyuncularını motive etmek zor. Birçok arkadaşımız Süper Lig’de ilk kez bu maçta süre aldı” diye konuştu. 

Resmi teklif yok

Transfer dedikodularıyla ilgili olarak da konuşan Umut Nayir, Eyüpspor’a geri döneceğini ve durumunun daha sonra belli olacağını söyledi. Kendisine henüz resmi bir teklifin gelmediğine de dikkat çeken başarılı futbolcu, “Eyüpspor’un kontratlı bir oyuncusuyum. Eyüpspor’a döneceğim. Kulübün tasarrufu ne olacak bilmiyorum. Başkanımla oturup konuşacağız. Şu an için bir şey söylemek zor. Kontratlı bir futbolcu olduğum için kulüplerin direkt gelip benimle görüşmesinin yasal bir yaptırımı var. Eyüpspor ile iletişime geçmeleri lazım. Bana gelen bir teklif olmadı” diye belirtti. 

32 maçta 18 gol attı

Bu sezon Ümraniyespor formasıyla Süper Lig’de 30, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 2 bin 700 dakika sahada kaldı. Süper Lig’de 17 kez gol sevinci yaşayan Umut Nayir, Türkiye Kupası’nda da 1 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler