Konyasporlu Umut Nayir'e açık çağrı! Staj için ofise bekleniyor

12.09.2024 - 10:28 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 10:35

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Umut Nayir, Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukat olabilmesi için staj yapması gereken yıldız oyuncuya açık çağrı yapıldı.

Konyasporlu Umut Nayir'e açık çağrı! Staj için ofise bekleniyor

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un başarılı santrforu Umut Nayir, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık mesleğine başlayabilmesi için staj yapması gereken milli futbolcuya Konyalı bir X (Twitter) kullanıcısı çağrıda bulundu.

"Avukat olabilmem için yasal adli stajını da yapmam lazım"

HT Spor canlı yayınına bağlanan Umut Nayir, "Mezuniyet belgesini aldım ama resmi olarak avukat olabilmem için yasal adli stajını da yapmam lazım bir senelik. Onu yapmadığım için henüz baro ehliyetim yok ama mezun oldum" ifadelerini kullandı.

"Konya'da başlatmayı düşünüyorum çok geç kalmadan"

Umut Nayir, "Yapmak istiyorum ama tabii ki planım nasıl olacak bilmiyorum. Belki Konya'da başlatabilirim ya da İstanbul'da, Ankara'da... Nerede başlatabileceğime daha karar vermedim. Çünkü o süreci net öğrenmem lazım. Belli yükümlülüklerin oluyor. Ama Konya'da yapabilecek bir durumum olursa burada başlatmayı düşünüyorum çok geç kalmadan" dedi.

Umut Nayir'e staj yeri çıktı

Umut Nayir'in bu sözleri üzerine bir X kullanıcısı, "Sevgili Umut Nayir kardeşim; yarın ofisimize avukatlık stajını yapman için bekleriz. 18 yıllık mesleki tecrübemizi sana aktarmaktan keyif alırız" paylaşımını yaptı.

Umut Nayir'in bu sezonki performansı

Temmuz ayında 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Konyaspor'a transfer olan Umut Nayir, yeni takımıyla bu sezon 4 maça çıktı. 31 yaşındaki forvet, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler