Ünal Aysal: "Fatih Terim'in hocalığının süresi çoktan geçmişti"

Feride Kara
10.01.2022 - 18:24 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 19:04

Galatasaray eski başkanlarından Ünal Aysal bugün yaşanan sarı kırmızılı kulübün teknik direktör Fatih Terim ile ayrılığı üzerine açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızı kulüpte bugün dördüncü Fatih Terim dönemi son erdi. Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal bu ayrılık konusunda Sabah'a konuştu. Aysal, birlikte iki şampiyonluk yaşadığı ve 2013'te görevine son verirken "Kulübün bir elemanı" dediği Fatih Terim için yine çarpıcı bir açıklama yaptı. 

Fatih Terim'in hocalığının süresi çoktan geçmişti

Terim'in ayrılığı konusunda Ünal Aysal, "Her şeyin bir süresi var. Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti. Burak Elmas ile Fatih Terim'in aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Güzel geçindiler. Ortak bir kararla ayrılık kararı alınmıştır."
   

İlgini Çekebilir
Sıcak gelişme... Acun Ilıcalı, Fatih Terim'den randevu istedi
Habere Git

Ben Drogba ve Sneijder'i getirmiştim

Aysal, Burak Elmas ve yönetiminin transfer politikası konusunda ise "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Ben Drogba ve Sneijder'i getirmiştim. Doğrusunun böyle olduğunu Düşündüler. Günün şartlarına göre davrandılar. Bu kararlarını saygı ile karşılamak gerekiyor" dedi.
   

Yabancı yerli değil başarı önemli

Ünal Aysal 'Yeni teknik direktör yerli mi, yabancı mı olmalı?' sorusuna ise "Bu saatten sonra önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Tamamen buna odaklanmak gerekiyor. Teknik direktör konusunda yerli-yabancı olduğuna bakmaksızın en başarılısı, en deneyimlisi kimse o gelmeli" yanıtını verdi.
   

Senin için hazırladığımız haberler