Ünal Aysal'dan ibra açıklaması: "Mustafa Cengiz saygıyla anılmayı..."

29.03.2019 - 08:19 | Son Güncellenme: 29.03.2019 - 11:19

Ünal Aysal'dan ibra açıklaması: "Mustafa Cengiz saygıyla anılmayı..."

Galatasaray’da geride bıraktığımız hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da Mustafa Cengiz yönetimi idari yönden ibra edilmemişti. Cengiz yönetiminin ikinci döneminin ibra edilmemesiyle ilgili bir yorum da sarı-kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal’dan geldi.

Galatasaray'da ibra tartışması sürüyor

Mustafa Cengiz yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası Galatasaray camiasında tartışmalar devam ediyor.

Üyeler kendi içinde görüş ayrılığı yaşıyor

Bazı üyeler Cengiz yönetimine haksızlık yapıldığını savunurken, bazı üyeler ise mevcut yönetimin ibrasızlığı hak ettiği ancak zamanlamanın yanlış olduğu görüşünde.

Ünal Aysal'dan ibra açıklaması

Mustafa Cengiz yönetiminin idari ibrasızlığıyla ilgili eski başkanlardan Ünal Aysal değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Aysal: "İbra konusu genel kurulun takdiridir"

Akşam'da yer alan habere göre; Ünal Aysal’ın açıklamaları şu şekilde;

İbra konusu genel kurulun takdiridir. Ben dahil G.Saray’da başkanlık yapmış tüm arkadaşlarımız bu süreçlerden defalarca geçtik.

Ünal Aysal: "Saygıyla anılmayı hak etmişlerdir"

O koltuğa oturan herkes, Mustafa Cengiz kardeşim dahil bütün zamanını ve bütün imkanlarını sonuna kadar G.Saray için harcamıştır. Bu  bakımdan saygı ile anılmayı hak etmişlerdir. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilmelidir.

Adnan Polat davayı kazanmıştı

Önceki dönemlerde ibra edilmeyen isimlerden biri de Adnan Polat olmuştu. İbra edilmedikten sonra mahkemeye başvuran Adnan Polat davayı kazanmıştı. Ancak o zaman da dönemin başkanı Ünal Aysal, davayı Yargıtay’a taşıyarak Polat’ı kızdırdı. Yargıtay da davayı onaylayınca Polat aklandı.

Adnan Polat: "Böyle giderse ne başkan bulabilirler ne de yönetici"

Polat, Cengiz yönetiminin ibra edilmemesiyle ilgili olarak, “Böyle giderse ne başkan bulabilirler ne de yönetici. Olanları üzüntüyle takip ediyorum. Galatasaray artık zarar görmemeli” demişti.

Dursun Özbek, genel kurula damga vurdu

Mustafa Cengiz’le girdiği seçim yarışını 2 kez kaybeden Dursun Özbek de genel kurula damga vurdu.

Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'i ibra etmeyenler arasında yer aldı

Eşiyle birlikte ön sıralara geçen eski başkan, Mustafa Cengiz’i ibra etmeyenler arasında yer aldı. Bu görüntü çok tepki çekti.

Camiadan farklı sesler yükseliyor

Son dönemde Galatasaray’a başkanlık yapan bu isimlerin birbirleri için aleyhte yaptıkları Sarı-Kırmızılı camiada bölünmelere yol açtı.

Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları çok konuşuldu

Eski başkan Duygun Yarsuvat’ın, “Dağdan gelip, bağcıyı kovamazsınız” sözleri Cengiz yönetiminin tepkisini çekti. Galatasaray Lisesi’nden mezun olmayan üyelere ‘Dağdan gelen’ yakıştırmasını yapan Yarsuvat, taraftarları da kızdırdı. Bazı yöneticiler ve taraftarlar, “Aslolan Galatasaray’ı sevmektir” ifadeleriyle sosyal medyadan Yarsuvat’a serzenişte bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler