Galatasaray Haberi | Ünal Aysal Başkanlık Seçiminde Kimi Destekleyecek?

Akın Ungan
31.03.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 15:10

Galatasaray'da, Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk arasındaki başkanlık seçimi yarışı başladı. Ünal Aysal'ın, Hamamcıoğlu'nu destekleyeceği öğrenildi.

Galatasaray Haberi | Ünal Aysal Başkanlık Seçiminde Kimi Destekleyecek?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray'da 30 Nisan'da gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi, camiada çok hareketli günler yaşanıyor. Adaylık başvurusu için son tarih 8 Nisan. Son birkaç gün içerisinde dev listeler kurulup, dağıtıldı.

En heyecan verici liste dağıtıldı

Sarı-Kırmızılı camiada birçok üyenin kurtuluş olarak gördüğü eski başkan Ünal Aysal, tarihin en sansasyonel listelerinden birini hazırlamıştı. Ahmet Özdoğan, Sedat Doğan, Refik Arkan gibi isimlerin de yer aldığı liste Aysal'ın dışarıdan destek verme fikriyle iptal edildi.

Aysal, Hamamcıoğlu'na destek verecek

Ünal Aysal, adaylık için imza toplamaya başlayan eski Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Aysal, Hamamcıoğlu'na her konuda destek vereceğini açıkladı. Eşref Hamamcıoğlu'nun yeni listesi, geçen seçime girdiği listeden farklı olacak.

Öztürk'ten hamleler

Galatasaray'da geçen seçim sonrası ekibinin büyük kısmını muhafaza eden Metin Öztürk, 8 Nisan'a kadar birçok hamle yapacak. Bünyat Balaban ismi son günlerde dillendirilse de Balaban'ın şu an görev alma düşüncesi bulunmuyor. Begüm Özkan'ın ise Öztürk'ün listesinde olması bekleniyor.

Kançal ve Albayrak tüzüğe göre giremiyor!

Galatasaray'da eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak ve Kaan Kançal üzerlerine düşen görevleri yapma amacıyla Divan Kurulu'na aday olup olamayacaklarını sordular. Ancak Ekim Genel Kurulu'nda, Denetim Kurulu'nun da ibrasızlığı sebebiyle ve sonraki süreçte mahkemeye başvurulmadığı için adaylıkları kağıt üzerinde kabul edilmiyor.

İlgini Çekebilir
Işıtan Gün kara defteri açtı: Transfer için Terim sinkaflı küfür etmiş!
Habere Git

Özbek'in sessizliği sürüyor

Hala Dursun Özbek'e başkan olması konusunda büyük baskı var ancak, Özbek şu an için sessizliğini korumaya devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler