Ünal Karaman, 12 genç istedi! İşte planı...

11.04.2019 - 09:18 | Son Güncellenme: 11.04.2019 - 12:18

Ünal Karaman, 12 genç istedi! İşte planı...

Süper Lig’de 3 maçtır kazanıp seri yakalayan Trabzonspor adım adım Avrupa’ya yürüyor, diğer yandan da teknik direktör Ünal Karaman’ın altyapıya yakın ilgisi sürdürüyor. Başarılı hoca, altyapı koordinatörü Hamit Cihan ile yaptığı son toplantıda, yaz kampına 12 yeni genç istedi, “Trabzon’un çocuklarına şans vermeye devam edeceğim” mesajını gönderdi.

Ünal Karaman aynı stratejiyi uygulamaya kararlı

Bu sezon öze dönüş projesini müthiş uygulayan, hatta kadronun iskeletini altyapıdan çıkan oyuncular üzerine kuran Trabzonspor’da, teknik direktör Ünal Karaman yeni sezonda da aynı stratejiyi uygulamaya kararlı.

Trabzonspor, yaz kampının planlarını yapmaya başladı

Ekonomik sıkıntıları fırsata çevirip, altyapıdaki gençleri vitrine çıkartan Karaman, şimdiden yaz kampının planlarını yapmaya başladı.

Ünal Karaman altyapıya ilgili

Bir yandan takıma ligde son 7 senenin en iyi performanslarından birini yaşatan Karaman, diğer yandan da altyapıya ilgisini sürdürüyor.

12 genç Ünal Karaman'ın isteği

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan ile sürekli iletişim halinde olan başarılı hoca, son toplantıda sezon başı kampı için tam 12 yeni genç futbolcu istedi.

17 oyuncu çağırmıştı

U20, U19, U18 ve U17 takımlarından en az 12 genç futbolcuyu belirleyecek olan Hamit Cihan, isimler konusunda da önümüzdeki haftalarda tekrar Ünal hocayla görüşecek. Karaman, bu sezon başında kampa altyapıdan tam 17 oyuncu dahil etmişti. Son Antalya maçında gol atan 20 yaşındaki Murat Cem Akpınar, o gençlerden biri. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler