Ünal Karaman: ''Bir adım attı, bundan sonra koşarak devam edecek''

20.04.2021 - 18:56 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 19:03

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig'deki Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu ve genç kaleci Arda Özçimen hakkında konuştu.

Ünal Karaman: ''Bir adım attı, bundan sonra koşarak devam edecek''

AJANSSPOR - HABER

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig'in 36. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Karagümrük maçının ardından Bein Sports'un sorularını yanıtladı.

'İki takım da kocaman bir alkışı hak ediyor'

Alınan 1 puanın önemine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, iki takımı da kutladığını belirtti: ''Çok değerli ve kıymetli bir sonuç. İki takımı ve maçı yönetenleri tebrik etmek gerekiyor. Ortaya iyi bir oyun çıktı. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımız ligde rahat durumdayız diye rehavete kapılmadı, aksine reaksiyon gösterdi. İki takım da kocaman bir alkışı hak ediyor.''

 

Göztepe'de Arda Özçimen kaleye geçti

Ünal Karaman, Karagümrük karşısında bir sürprize imza atarak kalede İrfan Can Eğribayat yerine 2002 doğumlu Arda Özçimen'e formayı verdi. Özçimen, Karagümrük'ün Alassane Ndao ile kullandığı penaltıyı da kurtarmayı bildi.

 

Genç file bekçisi hakkında konuşan Ünal Karaman, ''Arda bir adım attı, bundan sonra koşarak devam ettirecek. Kerim de bugün iyi şeyler yaptı. Yorgun olup fedakarlık gösteren oyuncular var'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler