Ünal Karaman: "Bu olumlu hava dağılmasın"

23.01.2019 - 11:57 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 08:57

Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek isteyen Trabzonspor, 2-1’in rövanşında Balıkesirspor Baltok’a konuk oluyor. Önemli eksikleri bulunan Bordo-Mavililer’de Karaman oyuncularını uyardı.

EKUBAN VE HUGO BELLİ DEĞİL

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Balıkesirspor Baltok’a konuk alıyor. İlk maçı evinde 2-1 kazanan Bordo-Mavililer, tur için gerekli skoru alarak adını çeyrek finale yazdırmaya çalışacak. Amiri ile Hosseini, İran Milli Takımı’nda yer alırken, sakatlıkları bulunan Sosa, Onazi ve Pereira'nın ise tedavileri devam ediyor. Başakşehir maçında sakatlanan Ekuban ile aynı maça iğne ile çıktığı belirtilen Rodallega'nın durumu maç saatinde belli olacak. 

ALTYAPIDAN BİR İSİM DAHA

Eksik oyuncu sayısı fazla olan Trabzon’da teknik direktör Ünal Karaman'ın Murat Cem ve Abdulkadir Parmak gibi isimlere bu maçta forma vermesi bekleniyor. Oyuncularından ilk maçın skorunu unutmalarını isteyen Karaman, kötü bir sürprizin yaşanmasını istemiyor. Kadro kurmakta zorlanan başarılı çalıştırıcının futbolcularıyla yaptığı mini toplantıda, “4-2’lik yenilginin yakaladığımız bu olumlu havayı dağıtmasına izin vermeyelim” dediği aktarıldı. (Güneş)

Senin için hazırladığımız haberler