Ünal Karaman: “Kendimizi de oyuncuları da hesaba çekeceğiz”

20.03.2021 - 19:29 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 19:32

Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor’a 5-3 yenilen Göztepe’nin teknik direktörü Ünal Karaman, “İlk yarının son 7-8 dakikalık bölümünde yediğimiz üç tane gol var. Bu asla kabul edebileceğimiz bir konu değil" dedi. İşte detaylar…

Ünal Karaman: “Kendimizi de oyuncuları da hesaba çekeceğiz”

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe kendi sahasında Demir Grup Sivasspor'a 5-3 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalar yapan Göztepe'nin teknik direktörü Ünal Karaman, ilk yarıdaki oyunun kendilerine yakışmadığını kaydetti.

"5 şutta 5 gol yedik"

Karaman şunları söyledi: "Şartlar ne olursa olsun saha içerisinde duruş gösteren, mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Kalemizi bulan 5 tane şut ve yediğimiz 5 tane gol var. İlk yarının son 7-8 dakikalık bölümünde yediğimiz üç tane gol var. Bu asla kabul edebileceğimiz bir konu değil. 

"İçimizde farklı şeyler konuşacağız"

Kendi içimizde çok farklı şeyleri, çok farklı şekilde konuşacağız. Yenilgiden öte, tavır, davranış, futbola saygı... Geldiğim günden itibaren söylediğim bir şey var, benim oyuncum kendisini aşmaya gayret göstermeli. Bulunduğu pozisyon ve rakibin ismi ne olursa olsun, kendisine yakışacak oyun karakterinde olmalı. 

Ben bugün özellikle ilk yarıda bunu görmedim. Bu açıdan son derece üzgünüm. Kendimizi de oyuncularımızı da hesaba çekeceğiz. İnşallah bundan sonra daha farklı oyun karakteri içerisinde olan bir Göztepe izletmeye gayret göstereceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler