Ünal Karaman mı Sergen Yalçın mı?

27.01.2020 - 17:16 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 14:20

Ünal Karaman mı Sergen Yalçın mı?

Beşiktaş’ın başına geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Sergen Yalçın’a bir rakip çıktı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Trabzonspor’da başarılı bir yapılandırma yapan Ünal Karaman’ı da seçenekler arasına aldığı öğrenildi.

SALİM MANAV

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran, Beşiktaş, yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışıyor.

Takımın başına gelme ihtimali en yüksek isim Sergen Yalçın… Ancak, son dakika bir aday daha ortaya çıktı: Ünal Karaman… Edinilen bilgiye göre başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu iki isim arasında kararsız kaldı. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında nihai karar varılması bekleniyor.

BU AKŞAM VEYA YARIN AÇIKLANABİLİR

Yeni hocanın bu akşam veya yarın açıklanması bekleniyor.

Karaman’ın seçenekler arasına girmesinde tecürbeli teknik adamın ekonomik olarak Beşiktaş gibi zor bir süreçten geçerken Trabzonspor’da yaptığı gençleştirme operasyonu.

Karaman, geçen sezon ve bu sezon görevden ayrılana kadar takıma çok sayıda genç oyuncu monte ederken, takımı yarış içinde de tutmayı başarmıştı. Uzun vadeli bir yapılandırma projesinde Karaman’ın Beşiktaş’ta başarılı olabileceği inancı oluşmuş durumda.

SERGEN’İN KOZU CAMİA

Diğer yandan Sergen Yalçın’ın camia tarafından çok istenmesi ve kulübün efsanesi olması en büyük avantajı. Yalçın, sportif koordinatör olarak Mircea Lucescu ile çalışabileceğini söylemişti. Ama Rumen hocanın Türkiye’ye gelmeye pek sıcak olmadığı da kaydediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler