Ünal Karaman: "Mutlu bir skorla Trabzon'a dönmek istiyoruz"

21.08.2019 - 20:33 | Son Güncellenme: 21.08.2019 - 19:34

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi playoff turunda yarın Yunan temsilcisi AEK ile karşılaşacak. Maçtan önce Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman değerlendirmelerde bulundu.

Karaman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Rakibimizin teknik direktörünün sözlerinin üzerine yorum yapmak istemiyorum. Oynanmamış bir maçta favori yok. Kendi gücümüzü ortaya koymak istiyoruz. Mutlu bir skorla Trabzon'a dönmek istiyoruz. Bu ligde kolay müsabaka yok. Siz gücünüzün farkına varıp, rakibe saygı duyduğunuz ölçüde güçlüsünüz. Belki sizler bizi çok farklı yere koyup farklı düşünüyorsunuz ama işimiz her an zor. Üst düzey disiplin ve sorumlulukla hareket etmeliyiz. Detayın gücü sizi bir yere taşıyacak. Oynayacağımız en yakın müsabaka en iyi olmamız gereken müsabakadır. Sonuçları hep beraber bekleyip göreceğiz."

"Rakibimizin olumlu ve olumsuz yönlerini biliyoruz. Ligin henüz başı olduğu için fizik kalite istenilen seviyeye gelmediği için zorlukları iki takım da yaşayabilir."

"Başarıda ve isteme durumunda bir son yok. Aynı pozisyonda oynayacak oyuncular için kıyas yapılabilir. Mutlak en iyisi, en doğrusu demek şu an için çok erken. Bu kadro geçen sene olağanüstü bir durum gösterdi. Mazaret üretmeksizin... Şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiler."

"Sturridge şu an itibari ile bizim futbolcumuz. Kendisi bizden önce haber almış." (Gülerek)

"Bu şölen havası taraftarla beraber olsun isteriz. Bazen insani duruşlar zaafa uğratabiliyor. Keşke olmasa hiçbir yerde. Müsabakayı taraftar oynamıyor. Seyirci olsa da olmasa da aynı oyunumuzu oynayacağız. Avantaj mı yoksa dezavantaj mı onu yarınki maçtan sonra yorumlayabilirim."

Senin için hazırladığımız haberler