Ünal Karaman: "Sakatlıklar bahanemiz olamaz, biz Trabzonspor olarak..."

15.09.2019 - 13:23 | Son Güncellenme: 15.09.2019 - 10:26

Ünal Karaman: "Sakatlıklar bahanemiz olamaz, biz Trabzonspor olarak..."

Trabzonspor'da gözler, Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi. Teknik direktör Ünal Karaman, futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde karşılaşmanın önemine dikkati çekti. 

Galibiyetin önemine vurgu

Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban gibi yıldız isimlerini kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman galibiyet istiyor. Karaman, oyuncularıyla yaptığı toplantıda maçın önemine dikkat çekti.

Ünal Karaman: "Kazanmak zorundayız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Zor bir maç olacak. Her türlü olumsuzluğa rağmen kazanmak zorundayız. Biz Trabzonspor'uz" ifadelerini kullandı. 

"Rakibi küçümsemeyelim"

Başarılı hoca, "G.Birliği maçı zor olacak. Rakibi asla küçümsemeyelim. Şanssız sakatlıklar yaşadık ama biz Trabzonspor'uz. Bahanemiz olamaz. Kazanmalıyız" dedi.

Sosa 10 numara oynayacak

Ünal Karaman'ın Gençlerbirliği maçında Abdülkadir Parmak ve Mikel'i ortada, Sosa'yı ise 10 numarada oynatması bekleniyor. Sağ kanatta yine Avdijaj forma giyecek.

Trabzonspor evinde başarılı

G.Birliği'ni konuk edecek Trabzon son 6 iç saha maçını da kazandı... Trabzon bugün evinde G.Birliği'ni konuk edecek. Geçtiğimiz sezon 22. haftadaki Alanyaspor maçının ardından evinde oynadığı 6 maçtan da galibiyetle ayrılan Trabzonspor, ligdeki serisini sürdürmekte kararlı. Fırtına söz konusu maçlarda 14 gol atmayı başardı. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler