Ünal Karaman: "Trabzonspor rol modeldir"

17.02.2019 - 08:46 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 11:46

Ünal Karaman: "Trabzonspor rol modeldir"

Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Karadeniz ekibinin Türkiye için önemine değindi. 'Karaboğa' lakaplı Ünal Karaman, "Türk futbolunun ve Trabzanspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte genç oyunculara forma verdik. Bu çocuklar zamanla pişecek ve iyi yerlere gelecek. Altyapıdan gelip bir anda oynasın demek olmuyor. Ciddi bir emek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Marka isim zor"

Ünal Karaman sözlerini şöyle tamamladı:

Trabzonspor yıllardır Türkiye'de bir rol modeldir. Geçmişte takımda marka isimler vardı. Ancak artık kolay değil. Sadece bizim değil, ülke futbolunun da kurtulması için artık kara göründü. Kulüpler ağır bütçeleri kaldıramıyor. Her takım kendi altyapısına dönmek zorunda. Biz buna yıllardır en güzel örneklerden biriyiz. Trabzonspor'un başlattığı bu hareket yakın gelecekte tüm kulüplere yol gösterecek.

Alanyaspor maçında hedef 3 puan

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Alanyaspor maçıyla ilgili de konuştu. Karaman 3 puan almak istediklerinin altını çizdi.

Ünal Karaman: "Hedef doğru yürüyeceğiz"

Deneyimli çalıştırıcı "Alanya maçıyla birlikte kendimize yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Takımda herkes fazlasıyla gayret gösteriyor. Eksiklerimiz varken zor maçlar oynadık, oynamaya da devam ediyoruz. İkinci yarının başında ufak tefek dalgalanmalar yaşadık. Bunları normal karşılıyorum. Şimdi yeniden hedefe doğru yürüyeceğiz" dedi.. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler