Ünal Karaman'a Süper Lig'den talip! Yeni takımı...

16.01.2020 - 10:06 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 10:08

Ünal Karaman'a Süper Lig'den talip! Yeni takımı...

Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ünal Karaman, hangi takımın başına geçiyor? Hangi takımla görüştü? Bu sezon takım çalıştıracak mı? İşte detaylar…

Ünal Karaman'a Süper Lig'den talip çıktı

Bordo-mavili takımda ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiren ve son dönemlerde Şenol Güneş bile kıyaslanan Ünal Karaman’ın kariyerine yeni bir takımda devam edebileceği gündeme geldi.

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın dönemi bitti

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı. Yeni Malatyaspor, teknik direktör arayışı içinde.

Sergen Yalçın: "Karara şaşırdık"

Yalçın, "Başkan takımın gidişatından memnun olmadığını söyledi. Karara şaşırdık ama saygı duyuyoruz. Herkese hayırlı olsun" demişti.

Yeni Malatyaspor'un ilk adayı Ünal Karaman

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Yeni Malatyaspor Kulübü, Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine Ünal Karaman’ı getirmeyi hedefliyor.

Ünal Karaman'ın vereceği cevap bekleniyor

Bu sezon Süper Lig’de iddialı bir konumda olmak isteyen Yeni Malatyaspor’un ilk adayının Ünal Karaman olduğu belirtilirken, deneyimli çalıştırıcının bu teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler