Ünal Karaman'dan flaş açıklama: Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz!

20.04.2018 - 15:09 | Son Güncellenme: 20.04.2018 - 15:09

Ünal Karaman'dan flaş açıklama: Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz!

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'dan gündem yaratacak açıklamalar geldi. Bursaspor maçı hakkında öngörülerde bulunan Karaman, oyuncularına mesaj gönderdi.

Ünal Karaman, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İşte detaylar...

Sözlerine Bursaspor maçıyla ilgili olarak başlayan Ünal Karaman, "Süper Lig'deki puan tablosuna göre, artık her şeyi kabullenmiş bir Karabükspor var ama biz bu durumu kabullenmiş değiliz. Oyuncularımız bir duruş ve direniş gösteriyor. Bizim açımızdan olduğu gibi Bursaspor'dan da ziyade alt sıralardaki ekipleride ilgilendiren bir maç olacak. İyi bir oyunla, uzun zamandır kazanamadığımız puan için mücadele edeceğiz" dedi. 

1.Lig için kadrolarının yeterli olmadığını belirten Karaman, "1. Lig için kadromuz yeterli değil, takımımıza takviye yapacağız. Devre arasında yapılanmış ama yapılanamamış bir Karabükspor var. Transfer yasağını hak ediyorsak bu cezayı alalım. Sadece biz değil, işini bilmeyen her kulüp bunu yaşamalı. Transfer yasağı almak istemiyoruz ama UEFA bu cezayı koyarsa biz de çekeceğiz. Şu anda 24 - 25 futbolcuyla antrenmanlara çıkıyoruz. Transfer yasağını da düşünürsek ayağımız yere sağlam basmalı" ifadelerini kullandı.

 

Futbolcularına da mesaj gönderen deneyimli teknik adam, hakkında transfer iddiaları çıkan Çağlar Şahin Akbaba'ya da ayrı bir parantez açtı: İki maç oynayan futbolcular hakkında transfer haberleri var. Bu futbolcular ne yaptılar ki transfer olacaklar? Maalesef bunun Türkiye'de çok örneği var. İçinde bulunduğumuz durum kabullenebilir durum değil! Futbolcularımız  sabah gelip ağlayıp, akşam da ağlayarak yatağa başını koymalılar! Futbolcularımızın aynaya bakıp yüzleşmesi lazım.

Türk futbolu adına üzüldüğünü ifade eden Ünal Karaman, "Türk sporu adına üzüldüğüm çok nokta var. Hor kullanılmış çok kaynak var.  İnsanın biraz canı acıyor. Allah'tan korkmaz kullan utanmaz insanların görev yaptığı spor ya da farklı branştaki insanlara biraz insaflı olmasını diliyorum. Kendimi de bu olayın içerisinde görüyorum" şeklinde konuştu.

Tayyip Talha'dan da bahseden Karaman, "Tayyip Talha iyi bir oyuncu,  her zaman adım adım yol katediyor ve iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Oyuncularımız ayaklarını yere sağlam basmalı, öncelikle bulunduğumuz durum ortada ama ciddi talipler olursa kulüp gerekli hamleleri yapabilir. Genç oyuncularımızın önünü gerekirse açarız" sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler