Ünal Karaman'dan Galatasaray açıklaması: "Başımız dik geliriz"

10.02.2019 - 08:32 | Son Güncellenme: 10.02.2019 - 11:32

Ünal Karaman'dan Galatasaray açıklaması: "Başımız dik geliriz"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında şampiyonluk yarışını da etkileyecek maçta Galatasaray’a konuk olacak. Dev mücadele öncesinde bordo-mavili takımın teknik direktörü Ünal Karaman umut dolu açıklamalar yaptı.

Ünal Karaman, Galatasaray maçında 3 puan istiyor

3 puan hesapları yapan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, Galatasaray maçı öncesi futbolcularına güvendiğinin altını çizdi.

"Dev maçlarda atmosferler farklı"

Bordo-mavili ekibin hocası Ünal Karaman dev maçlarda atmosferlerin farklı olduğunu söyledi.  Başarılı çalıştırıcı, Galatasaray deplasmanına 3 puan için gittiklerini belirtti.

Ünal Karaman: "İstanbul'dan başımız dik döneceğiz"

Karaman, "Trabzonspor'a yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Her şey güzel olacak. Buna inanıyorum. Sahada formayı giyecek olan her oyuncum elinden geleni yapacaktır. Derbi maçların atmosferi farklı olur ve buna göre hazırlıklarımızı yaptık. Hata yapmadan rakibi hataya zorlayıp istediğimizi alacağız. İstanbul'dan başımız dik döneceğiz" dedi.

Ünal Karaman, 3 büyüklere yenilmiyor

Ünal Karaman bu sezon Trabzonspor'un başında 'Üç Büyüklere' karşı hiç kaybetmedi. İlk yarıda evinde G.Saray'ı 4-0, F.Bahçe'yi 2-1 yendiler. Beşiktaş ile de deplasmanda 2-2 berabere kaldılar. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler