Ünal Karaman'dan Sparta Prag açıklaması

23.07.2019 - 00:18 | Son Güncellenme: 22.07.2019 - 21:19

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Haladas Szombathely ile 0-0 berabere kalınan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karaman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Mücadeleden memnunum"

Yoğun bir antrenman programından geçiyoruz. Mücadele anlamında beklediğimi buldum. 90 dakika sahada kalan oyuncuların performansı beni mutlu etti. Bugün oldukça genç bir kadroyla mücadele ettik. Böyle böyle gelişecekler. Ben vermiş oldukları mücadeleden memnunum.

Sparta Prag eşleşmesiyle ilgili ne söylesem boş olacak. Hafif gördüğümüz maçlarda bazen darmadağın olduk. Köklü bir kulüple eşleştik. İki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

"Direkler konusunda talihsizliğimiz var"

Sonuçta saha içerisinde mücadele veriyorsunuz. Direkler konusunda talihsizliğimiz var. Gayret gösterip direkleri de aşmaya çalışacağız. Tam manasıyla hazır olmanız gerekiyor. Bir de Trabzonspor'un gerçekleri var. Uzun maratou düşündüğümüzde iyi hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz. Eksikleri en kısa zamanda doldurmak istiyoruz. Umarım en kısa zamanda rekabet ortamını oluşturacak arkadaşlar aramıza katılır.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler