Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması! AEK maçı...

28.08.2019 - 20:35 | Son Güncellenme: 28.08.2019 - 20:35

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Ünal Karaman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Teknik adam değişikliği oyuncuları motive edebilir. Taraftarımızın desteğiyle bize yetecek sonuu inşallah alacağız. Büyük hedefleri büyük düşünen oyuncularla kazanırsınız. Geçen sezon emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu oyuncular yeteneklerini üst seviyeye taşıdığı için daha üstünü hayal ediyoruz. Oyuncularımız geçen sene kaldığı yerden devam ediyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlar bize alternatif oluşturacaklar. Antrenman eksiği olan arkadaşlarımız var. Takım kimyamızı bozmama noktasında tercih etmediğimiz arkadaşlarımız var. Fenerbahçe maçının ardından olacak milli arada dinleneceğiz ve arkadaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalışacağız. Bizim oynayacağımız en önemli maç, ilk oynayacağımızdır. 

"Hiç hayal satmadım"

Hayal peşinde koşmadım, hayal de satmadım. Bizim işimiz çalışmak, gayret göstermek, kendimizi ve camiamızı daha iyi noktalara taşımak. Hem karakterlerine hem de yeteneklerine çok güveniyorum. 

Sturridge, AEK maçında oynayacak mı?

Sturridge bizim antrenmanımızın yarısında özel olarak çalıştı. Son maçı 4 Mayıs'taydı. Bir de yorgunluğu dikkate almak lazım. Yapılan testlerle birlikte ne zaman, ne kadar kullanacağımızı sizlere bildiririz.

Senin için hazırladığımız haberler