Ünal Karaman'ın Galatasaray planı ortaya çıktı!

01.12.2019 - 12:02 | Son Güncellenme: 01.12.2019 - 12:09

Ünal Karaman'ın Galatasaray planı ortaya çıktı!

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, Galatasaray maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adam oyuncularına rakiple ilgili bazı uyarılar yaptı. Karaman'ın uyarıları şöyle:

* Gol şanslarındaki bitiricilikleri zayıf. Falcao yok, Andone yok. Bu demek değil ki, biz onlara gol pozisyonu vereceğiz. Öncelikle gol yememeliyiz. Bu öyle bir maç.

* Defanslarının dengesizliği bizim için büyük avantaj olabilir. Luyindama ile Marcao iyiydi. Ama şimdi Luyindama yok. Bu yüzden bizi ofsaytta bırakmaya çalıştıkları pozisyonları değerlendirmeliyiz.

* Ters çalımı olan, kaleye diklemesine giden oyuncuları savunma konusunda zorluk yaşıyorlar. Bu nedenle Fatih Hoca, Nwakaeme’ye 2 hatta 3’lü kapatmalar yapacaktır. Ona yardım edin, kilitlendiği anlarda destek atın.

Ünal Karaman: Maçın yıldızı Uğurcan olmayacak

Galatasaray karşısında favori gösterilmelerinin kendilerini kandırmamasını isteyen Ünal Karaman, ''Bizim de eksiklerimiz var. Bu eksiklerin üzerinden bir kez daha geçtim'' diyerek video analiz toplantısında pozisyon pozisyon yaptıkları hataları oyuncularına anlattı.

* Hava toplarında iyi değiliz. O yüzden topu yere indirerek oynayacağız. Uzun top, kafaya top, gibi riskleri almayacağız.

* Ara paslara karşı savunma konusunda her hafta çalışıyoruz. Kimi zaman iyiyiz, kimi zaman kötü. Belhanda oynarsa Adem’in önüne ara paslar vermeye çalışacaktır.

* Karşı takıma çok pozisyon veriyoruz. Bu maçı kazanmanın birinci yolu, Galatasaray’dan gol yememek. Pozisyon vermeyeceğiz. Maç sonunda Uğurcan gecenin yıldızı olmayacak.

* Galip duruma geçtiğimizde zaman zaman saçmalıyoruz. Bu kez saçmalamak yok. Doğru oyun, akıllı oyun oynayacağız. Taraftarın baskısına gelmeyeceğiz. Bu taraftar 2-0 önde olsak 3’üncüyü, 5-0 önde olsak 6’ncıyı ister… Önce kontrollü oyun. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler