Ünal Karaman'ın istifasında perde arkası! Yeni teknik direktör...

14.07.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 16:02

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik patron Ünal Karaman istifa etti. İstifanın perde arkasında neler var? Rizespor'un yeni teknik direktörü ne zaman belli olacak?

Ünal Karaman'ın istifasında perde arkası! Yeni teknik direktör...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman görevinden ayrıldı. Ünal Karaman'ın ayrılığıyla ilgili bazı detaylara Ajansspor ulaştı. Ünal Karaman, neden ayrıldı? Yeni teknik direktör ne zaman belli olacak? Gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Ünal Karaman futbolcularla helalleşti

Rizespor'u çalıştıran Ünal Karaman, futbolcularıyla yaptığı toplantıda görevinden ayrılacağını ifade etti ve oyunculara kalan maçlarda başarı diledi.

Yöneticilerle uzlaşma sağladı

Önce futbolcularla, sonra da yöneticilerle bir görüşme yapan Karaman istifasını yönetime sundu. Yönetim de karşılıklı anlaşmayla yol ayrımını onayladı.Yönetim ile Karaman arasında bazı fikir ayrılıklarının olduğu öğrenildi.

Ünal Karaman'ın bugüne kadarki alacakları ödenecek

Rizespor'da göreve geldiğinde 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Ünal Karaman'ın alacakları konusunda da uzlaşma sağlandı. Ünal Karaman'ın, 32. hafta maçını da kapsayacak şekilde tüm alacaklarının ödeneceği öğrenildi. 

Yeni teknik direktör kim olacak? 

Öte yandan Rizespor, yeni teknik direktör konusunda arayışlarına başladı. Yeni teknik direktör 1-2 gün içinde netleşecek. Rizespor, ligde rahat bir konumda olmadığı için deneyimli bir teknik adamı göreve getirmek istiyor. Yeni teknik direktör gelene kadar Rizespor'da takımı Mehmet Ali Karaca çalıştıracak.

Rizespor'un 33.haftadaki rakibi Malatyaspor

19 Temmuz Pazar günü Rizespor sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibi, ligde kalabilme mücadelesi veriyor. Dolayısıyla yöneticiler, bu karşılaşmanın hayati önem taşıdığı görüşünde. Hem Rizespor hem de Malatyaspor'un 32 puanı bulunuyor. Rizespor 16, Malatyaspor ise 15. sırada.

Rizespor'daki görevine 4 Mart'ta başlayan Ünal Karaman, ilk sınavına ise 8 Mart'ta Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçla birlikte çıkmıştı. Ünal Karaman döneminde Rizespor, 9 naçta 5 yenilgi 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Rizespor son maçta Kasımpaşa'ya 2-0 kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler