Üneş veda etti: "Futbolcu, teknik adam ve başkan..."

15.12.2020 - 11:39 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 11:54

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik adam değişikliği de tutmadı. 3 haftadır üst üste kaybeden Erzurumspor'da başkan Hüseyin Üneş görevi bıraktı. Hüseyin Üneş basın toplantısı düzenleyerek veda etti. Vedasının tek sebebi kötü sonuçlar mı? Üneş açıkladı...

Üneş veda etti: "Futbolcu, teknik adam ve başkan..."

Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, görevinden istifa etti. Ligin dibine demir atan Erzurumspor'da başkan Üneş, basın toplantısı düzenledi ve duygusal bir şekilde veda etti. Üneş, neden ayrıldığına dair açıklamalar yaptı.

Hüseyin Üneş neden görevinden ayrıldı?

Başkan Üneş, “İki yıldır büyük gururla, onurla sürdürmüş olduğum görevimden istifa ettim. İnşallah Büyükşehir Belediye Erzurumspor için hayırlı olur” diye konuştu.

Transfer döneminde futbolcunun, işler kötüye gittiğinde hocanın, daha fazla kötüye gittiğinde ve kamuoyu da bunu istiyorsa başkanın değişebileceğini aktaran Üneş, "Göreve geldiğimde nasıl en iyi şekilde benden sonrakine teslim ederim hep onun gayesinde oldum. İşler faza kötüye gitmeye başlayınca ve istediğim desteği de ekonomik anlamda alamayınca açıkçası burada artık yönetim anlamında bir değişikliğin yapılmasının sağlıklı olacağını düşündüm” dedi.

Eleştirilere yanıt verdi

Erzurumspor'un kendisinde özel bir yeri olduğunu ve bu zamana kadar yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Üneş; aldığı futbolculardan ziyade alamadığı futbolculardan dolayı kendine yönelik de öz eleştiri yaptığını kaydetti.

"Tek kongreyle en uzun süre başkanlık yapmış olabilirim"

Üneş, “Şerefimle, namusumla arkadaşlarımla bu şehrin takımına hizmet ettim. Çoluğuma, çocuğuma bırakacağım en önemli şey hizmettir. Takdir kamuoyunun. Bugün, şartların bunu getirdiğini düşünüyorum ve kulüp kurulduğundan bu yana tek kongreyle en uzun süre kulüp başkanlığını yapmış olabilirim. İki yıl büyük gururla, onurla sürdürmüş olduğum görevimden istifa ettim. İnşallah Erzurumspor için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

"Bu takım ligde kalacaktır"

Ligde zor bir süreç yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lig'de kalıcı olacağına inandığını dile getiren Başkan Üneş, “Bu takım öyle veya böyle ligde kalacaktır. Hüseyin Üneş olur ya da olmaz bu önemli değil. Bu yıl biraz zor geçecek ama takımımız inanıyorum ligde kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler