Son Dakika | Fatih Karagümrük, Pirlo İle Anlaştı

Salim Manav
10.06.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 15:47

Süper Lig'in iddialı takımlarından Fatih Karagümrük teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, İstanbul temsilcisinin anlaştığı hocayı açıkladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fatih Karagümrük, Pirlo İle Anlaştı

AJANSSPOR HABER

Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı isim belli oldu.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Pirlo'nun yeni sezonda Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ü çalıştıracağını yazdı.

Montella'dan 'Türkiye'ye gel' çağrısı

Adana Demirspor'un İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella, La Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda adı Türkiye ile adı anılan Pirlo’ya şu çağrıyı yaptı: "Türkiye, yeniden doğmak için bir sıçrama tahtası. Bu yüzden Andrea Pirlo’ya ‘Sen de gel’ diyorum. Pirlo’nun gelmesini çok isterim. Türkiye liginin seviyesi iyi. Burada da sonucu küçük detaylar belirliyor ve biz İtalyan antrenörler buranın daha da büyümesine yardımcı olabiliriz.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Portekiz'in asist kralı, Süper Lig'e geliyor...
Habere Git

Pirlo'nun teknik direktörlük kariyeri 

2018'de futbolu bıraktıktan sonra Ağustos 2020'de Juventus'un başına geçen Pirlo, İtalyan devinin başında 52 maça çıkıp 2.15 puan ortalaması yakaladı. Juventus'un uzun süreli şampiyonluk serisinin bittiği sezon takımın başında olan İtalyan Futbol efsanesi, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası kazandı.

43 yaşındaki Pirlo, 2020/21 sezonunun bitimiyle Juventus'tan ayrıldı ve sonradan bir takım çalıştırmadı.

Di Marzio: "Pirlo tekrardan kulübede"

Öte yandan Sky Sport muhabirlerinden Di Marzio ise Andrea Pirlo'nun Karagümrük ile 1 yıllığına anlaştığını duyurdu. Di Marzio, "Pirlo tekrardan kulübede. Fatih Karagümrük ile anlaştı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler