Ünlü hakemin kardeşi Samsunspor yönetiminde

Eren Tuncay
27.06.2021 - 10:52 | Son Güncellenme: 27.06.2021 - 20:59

Süper Lig'de düdük çalan ünlü hakem Mete Kalkavan'ın kardeşi Melis Kalkavan, Samsunspor yönetiminde olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Ünlü hakemin kardeşi Samsunspor yönetiminde

Hakem Mete Kalkavan'ın kız kardeşi Melis Kalkavan Erdoğan, TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor takımının yönetiminde yer aldığını ifade etti.

İki gün önce gerçekleşen kongrede Melis Kalkavan, Samsunspor'un yeni yönetimindeki yerini aldı.

"Olmak istediğim yerdeyim"

Melis Kalkavan şu ifadeleri kullandı:

 

"Samsun’a, Samsunspor’a hizmeti bu şekilde yapacak olmaktan büyük mutluluk ve huzur duyuyorum. Tebrik, destek mesajlarınızı tek tek okuyup cevaplayacağım. Samsunspor Kulubü Derneği Yönetimi’nde Halkla İlişkilerden Sorumlu olacağım. Olmak istediğim yerde, olmak istediğim görevdeyim.

"4 kadın omuz omuza çalışacağız"

Samsunspor camiası büyük, köklü bir camiadır. Gücümüzü Atatürklü armamızdan, şanlı tarihimizden ve büyük taraftarımızdan alırız. Yeni Yönetim Kurulumuzda 4 kadın omuz omuza çalışacak olmak bana ayrı bir güç kaynağı olmakta, ayrı bir gurur sağlamaktadır. Kulübümüze daima sahip çıkacağız. Birbirimizin motivasyonunu düşürücü hal, hareket ve sözler bizlere ancak zarar verir. Birlikte ağlayıp birlikte gülüyorsak başarı zaten ortak arzumuz. Hepinizi seviyorum. Biliyorsunuz gönlümde herkesin yeri var. Kapım da daima açık.”

Melis Kalkavan'dan Xhaka ve Boateng kardeşler örneği

Öte yandan Melis Kalkavan Erdoğan, bu haber sonunda hakem abisinin ismi üzerinden başlayan tartışmalar üzerine bir açıklama daha yaptı. Erdoğan, "Euro 2016’da karşı karşıya gelen İsviçre- Arnavutluk takımları adına forma giyen Xhaka kardeşler, 2010 Dünya Kupası’nda Almanya- Gana Milli Takımları için karşı karşıya ter döken Boateng kardeşler örneklerini vereyim. Abim bir profesyonel, ben de Samsun’a hizmet eden bir kardeşim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler