Kıbrıslı iş insanı Adana Demirspor'a talip oldu! Bugün Murat Sancak'a teklifini iletecek

01.10.2024 - 13:34 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 13:39

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın üst üste alınan kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisine "50 milyon Euro'yu getirin, devrini yapayım" cevabını vermişti. Kıbrıslı iş insanı mavi lacivertli kulübe talip oldu. İşte detaylar...

Kıbrıslı iş insanı Adana Demirspor'a talip oldu! Bugün Murat Sancak'a teklifini iletecek

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 7 hafta sonunda 1 puanla son sırada yer alan Adana Demirspor'da Bodrum FK karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından taraftarları başkan Murat Sancak'a tekpi göstermişti.

"50 milyon Euro'su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim, söz"

Murat Sancak ise bu tepkiye "50 milyon Euro'su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim, söz. Yoksa herkes işine baksın. Bu takımı bırakmayacağımı, hele ki bu durumdayken, kimse beklemesin. Sene sonu ne olur hayırlısı olsun. Ellerini ovuşturanlara da söylüyorum: Kulübün üzerinden ve takımdaki oyuncuların üzerinden elinizi çekin." çıkışında bulunmuştu.

Kıbrıslı iş insanından 30 milyon euroluk teklif iddiası

Objektifa.com sitesinin haberine göre; Kıbrıslı bir Türk iş insanı Adana Demirspor'a 30 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor.

Teklifini bugün Sancak'a iletecek

Turizimle uğraşan ve adada bir oteller zincirine sahip olan tanınmış isim, teklifini bugün Murat Sancak'a iletecek.

50 milyon euro getirene kulübün devrini yapacağını söyleyen Başkan Sancak'ın ise bu teklife ne cevap vereceği merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler