Galatasaray'ın Ardından Fenerbahçe'den de Zaniolo'ya Transfer Kancası

Orhan Gülek
05.02.2023 - 11:04 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 18:52

Transfer haberleri... Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nin de Nicolo Zaniolo için devreye girdiğini iddia etti. İşte detaylar

Galatasaray'ın Ardından Fenerbahçe'den de Zaniolo'ya Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Transfer tahtasının kapanmasına kısa bir süre kala takımlar çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı heyecanla devam ederken bu kez Galatasaray ve Fenerbahçe dünyaca ünlü bir yıldız için karşı karşıya geldi.

Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Zaniolo kapışması

Galatasaray, hücum bölgesine takviye için Roma'da kadro dışı kalan Zaniolo ismini gündemine almıştı. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle görüşmelerine devam ederken konuyla ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe'nin de transfer için devreye girdiğini ifade etti.

Galatasary 22 milyon Euro önerdi

Bir başka gazeteci Alfredo Pedulla ise Galatasaray'ın bu transfer için Roma'ya 18 milyon Euro bonservis artı 4 milyon Euro da bonus olmak üzüre toplam 22 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu öne sürdü. Pedulla, Roma'nın verilen teklife 2 veya 3 milyon Euro daha eklenmesini isteyebileceğini söyledi.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Zaniolo için yarışta

İtalya'nın Roma takımında forma giyen Nicolo Zaniolo, transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirdi. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre iki Türk devi İtalyan oyuncuyu 8 şubata kadar kadrosuna katmak için yarışıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, PSG'nin teklifini reddetti!
Habere Git

Roma'da kadro dışı bırakıldı

Aldığı psikiyatri raporu ile AS Roma'da idmanlara çıkmayan İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo, Bournemouth'un yaptığı 30 milyon Sterlin'lik teklifin rağmen takımdan ayrılmadığı için kadro dışı bırakıldı.

Zaniolo, Süper Lig yolunda

Ara transfer döneminde Roma'dan ayrılmak isteyen ancak Bournemouth'a transferi son anda gerçekleşmeyen Zaniolo'yu iki ezeli rakip de istiyor.

Roma, kiralık göndermek istemiyor

Öte yandan İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Roma, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2024 yılında biteceği için Zaniolo'yu kiralık olarak göndermeye yanaşmıyor. Yıldız futbolcuyu bonservisiyle satmak isteyen İtalyanlara Galatasaray veya Fenerbahçe'nin vereceği cevap şu an için belirsiz.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kriz büyüyor!
Habere Git

Mourinho: "Zaniolo bizimle kalmayacak"

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncusu Zaniolo'nun Bournemouth ile anlaşmasının iptal edildiğine dair haberlerin ardından yaptığı açıklamada "Maalesef, Zaniolo bizimle kalacak gibi görünmüyor. Bunu neden söylüyorum, çünkü hepimize Roma'da oynamak ya da antrenman yapmak istemediğini söyledi." ifadelerini kullanmıştı.

Devre arası transfer dönemi 8 Şubat'ta sona eriyor

TFF tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig'de ikinci transfer ve tescil dönemi 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Bu süreç dolana kadar Zaniolo'nun durumunun kesinleşmesi bekleniyor.

Nicolo Zaniolo'nun performansı

Bu sezon Roma formasıyla 17 maça çıkan İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, 2 gol atarken 3 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler