Ünlü menajer açıkladı: İki dünya devi Icardi'yi istiyor

Orhan Gülek
26.07.2024 - 19:25 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 19:37

Galatasaray'da Mauro Icardi ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Ünlü menajer Michele Fratini, Icardi'yi transfer etmek isteyen iki dev takımı açıkladı.

Ünlü menajer açıkladı: İki dünya devi Icardi'yi istiyor

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Son 2 sezondur Galatasaray’da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için ayrılık iddiası ortaya atıldı. İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı.

İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, yaptığı açıklamada Arjantinli yıldızı, iki dev kulübün çok istediğini vurguladı.

"Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak"

Calciomercato'ya konuşan Fratini, Milan ve Napoli'nin Mauro Icardi'yi istediğini söyledi. İtalyan futbol adamı yaptığı açıklamada "Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Ziyech ve Zaha ile güldü! Icardi sahne aldı
Habere Git

Icardi'nin performansı

Mauro Icardi geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 47 maçta süre aldı. Arjantinli yıldız, 32 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.


Senin için hazırladığımız haberler