Zaniolo'nun menajeri Gardi'den Fenerbahçe açıklaması | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
23.03.2023 - 13:51 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 14:24

Galatasaray'ın kadrosuna katığı ünlü İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun menajeri George Gardi, Fenerbahçe'nin de oyuncuyu transfer etmek istediğini doğruladı.

Zaniolo'nun menajeri Gardi'den Fenerbahçe açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın kadrosuna katığı ünlü İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo ile ilgili gerçeği menajer George Gardi açıkladı. Gardi yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiğini ve teklif yaptığını doğruladı.

"Fenerbahçe, daha yüksek teklifi yaptı"

Nicolo Zaniolo'nun transferi için aracı olan menajer George Gardi, İtalyan gazetesi Il Tempo'ya verdiği röportajda transferin nasıl geliştiğini aktardı.

Menajer Gardi, Zaniolo'nun Galatasaray'ı tercih ettiğini belirterek, "Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de kulübe daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo tercihini Galatasaray'dan yana kullandı." dedi.

"Galatasaray'ın doğru yer olabileceğini söyledim"

Ünlü menajer, İtalyan yıldıza kariyeri için Galatasaray'ın doğru tercih olduğunu söylediğini itiraf ederek şunları kaydetti

"Galatasaray henüz Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig  seviyelerinde bir takım değil. Ancak transfer sezonunun sonuna gelmiş olmanın avantajı vardı. Ocak ayı sonunda Zaniolo'nun menajeri ile temasa geçtim ve Galatasaray'ın kariyerine devam etmek için doğru yer olabileceğini söyledim."

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminden Florya'ya çıkarma!
Habere Git

Zaniolo'ya 15 milyon euro bonservis bedeli

Galatasaray ara transfer döneminde Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Nicolo Zaniolo, ilk maçında gol attı

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'daki ilk maçına damga vurdu. Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta oyuna ikinci yarıda dahil olan İtalyan yıldız, Rashica'nın asistinde sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi.

Juventus'tan Zaniolo'ya transfer kancası

Zaniolo'nun Kasımpaşa maçındaki golü sonrası İtalyan basını Zaniolo'yu manşetlere taşımıştı. İtalyan basınında Juventus'un da Zaniolo'yu renklerine bağlamak istediği ve 35 milyon Euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek İtalyan yıldızı kadrosuna katmayı planladığı aktarıldı.

Gardi, Süper Lig'e dünya yıldızlarını getirdi

Ünlü menajer George Gardi Süper Lig ekiplerine daha önce, Eto'o, Samir Nasri (Antalyaspor), Viviano, Lucas Castro (Karagümrük), Bruno Peres, Hamsik, Gervinho (Trabzonspor), Mertens, İcardi, Torreira ve son olarak da Zaniolo'yı Galatasaray'a getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler