Ünlü modacı Ergin Ataman'lı Panathinaikos'u derbide yerinden izledi

Burak Alaca
07.10.2023 - 17:31 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 20:25

EuroLeague'in açılış haftasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC'nin ezeli rakibi Olympiacos ile oynadığı maçta tribünde tanıdık bir isim dikkat çekti.

Ünlü modacı Ergin Ataman'lı Panathinaikos'u derbide yerinden izledi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in açılış haftasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC, OAKA'da ezeli rakibi Olympiacos'a uzatmalara giden maçta 88-78 mağlup oldu. Karşılaşma esnasında tribünlerde tanıdık bir sima dikkat çekti.

Ünlü modacı maçı Atina'da takip etti

Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanan maçı salondan takip eden isimler arasında ülkemizin önemli modacılarından Uğurkan Erez de yer aldı. Erez yayıncı kuruluş S Sport'un kameralarına takıldı.

Ergin Ataman'a destek mesajı

Maçtan görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan 69 yaşındaki modacı gönderinin altına "Ve Atina... Ve maçtan... ve can dostlarla... ve Ergin Ataman'ımız dün geceden..." ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'lı Panathinaikos'a ikinci şok!
Habere Git

Türk televizyonunda moda rüzgarı estirmişti

Uğurkan Erez, 2010'lu yılların başında Türk televizyonunun en çok izlenen programlarından olan moda içerikleri "Bu Tarz Benim" ve "Doya Doya Moda" gibi programlarda jürilik yaparak tanınırlığını arttırmıştı.

Panathinaikos-Ergin Ataman birlikteliği huzursuz başladı

Sezonun ilk resmi maçında Yunanistan Süper Kupası'nda da ezeli rakibi Olympiacos ile karşı karşıya gelen Panathinaikos BC, ilk yarısında sadece 11 sayı atabildiği karşılaşmadan 75-51'lik ağır bir mağlubiyetle ayrılmıştı. Ergin Ataman'ın ekibi sezonun ilk iki maçında ezeli rakibe teslim olurken, iki takım arasındaki 19 maçın 18'ini Olympiacos'un kazanması da dikkat çekti.

Ultra lüks bir kadro kurdular

2000-2012 arası dönemde Sırp koç Zeljko Obradovic yönetiminde EuroLeague'in en dominant ekibi olan Panathinaikos BC bu periyotta 5 şampiyonluk kazanmış ve başarılı antrenörün takımdan ayrılması sonrası her geçen gün eski seviyesinden uzaklaşmıştı. Yaz aylarında göreve Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ı getiren Yunan ekibinde yönetim kesenin ağzını açarak; Juancho Hernangomez, Kostas Sloukas, Luca Vildoza, Mathias Lessort başta olmak üzere önemli isimlere imza attırarak iddialı bir kurdu.

İlgini Çekebilir
Ataman'ın yıldızı Fenerbahçe'yi Final Four'a koydu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler